To je to što me zanima!

Burić: Kosor treba povući veleposlanika iz Beograda

Aferu oko popisa branitelja HDSSB-ovci su nazvali skandalom aktualne Vlade koji 'podgrijava nesigurnost branitelja. Dinko Burić napao je i Vojislava Stanimirovića
Vidi originalni članak

HDSSB-ovac Dinko Burić rekao je u nedjelju da bi nakon ovakvih poteza Srbije, premijerka Kosor trebala povući veleposlanika iz Srbije i uskratiti gostoprimstvo njihovom veleposlaniku u Hrvatskoj. Aferu oko popisa branitelja nazvali su skandalom aktualne Vlade koji 'podgrijava nesigurnost branitelja', piše Večernji list. Burić bi uveo i odredbu da zastupnici srpske manjine mogu biti samo oni koji dokažu da nisu sudjelovali u agresiji na Hrvatsku. U svom govoru Burić je napao i Vojislava Stanimirovića. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • marin.0202 11.01.2011.

    Hocemo popis cetnika koji slobodno secu Hrvatskom

  • ivan napast 11.01.2011.

    Bože ma sakloni ovih Glavasevih pajtasa i zlocinaca.. pa ako je tako gospodo pa ajmo prvo sve provjeriti ko je okrvavio ruke i ubijao neduzne civile ma ko je god nacije bili pa tek onda u sabor!!?? puno vas ne bi proslo u taj isti!! pogotovu ovi likovi sa slike!!!

  • stari mudrac 09.01.2011.

    hajde ne dramite. do sad ste imali puno povjerenje u vladu HDZa, sve njene ministre i naročito u premijerku, a sad ovako. dođe mi da ih branim, ali ne mogu. a vezano za ovu temu, ne brinite, nisu u beogradu bedasti pa da si štete neopravdanim hapšenjima. sve vam može biti jasno iz izjave našeg ministra pravosuđa g. bošnjakovića. veli da ministarstvo ima spisak ljudi koje traži srbija, a tko god nije siguran za sebe, može u ministarstvu provjeriti. pa zar ne bi bilo bolje da su pismom ljude obavijestili, a ne ovako, da to doznaš na granici ? ili je to HDZ solidaran sa koalicijskim partnerom ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare