To je to što me zanima!

Bus se htio ugurati na trajekt, ali zaglavio: 'Aleluja, majstore'

Putnici iz autobusa već su se ukrcali na trajekt, a budući da autobusi do trajekta u luci Gaženica idu putem drukčijim od automobila, on je došao kasnije i nije uspio stati
Vidi originalni članak

Punih pola sata trajekt iz Zadra nije mogao isploviti zbog - autobusa. Brod na liniji Zadar-Preko bio je pun automobila i autobus nije mogao stati. To ga ipak nije spriječilo da napola stane na rampu i ne miče se. 

POGLEDAJTE VIDEO

Bus se htio ugurati na trajekt, ali zaglavio: 'Aleluja, majstore' i Snimke čitatelja

Bus se htio ugurati na trajekt, ali zaglavio: 'Aleluja, majstore' Putnici iz autobusa već su se ukrcali na trajekt, a budući da autobusi do trajekta u luci Gaženica idu putem drukčijim od automobila, on je došao kasnije i nije uspio stati Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/bus-se-htio-ugurati-na-trajekt-ali-zaglavio-aleluja-majstore-576027 - 24sata.hr 📩 Pretplatite se: http://bit.ly/24sataNews_subscribe Imate priču?

Kako doznajemo, putnici iz autobusa već su se ukrcali na trajekt, a budući da autobusi do trajekta u luci Gaženica idu putem drukčijim od automobila, on je došao kasnije i nije uspio stati.

Trajekt Jadran pun automobila i sa petstotinjak putnika tako je neko vrijeme stajao 'zarobljen'. Putnici su, kako doznajemo, zvali policiju, ali ona nije došla do trenutka isplovljavanja.

 Na snimci koju smo dobili čuje se navijanje djece da autobus krene, a kad se to konačno dogodilo, svi su uzviknuli - aleluja!

Zatim je trajekt, kako doznajemo, isplovio a autobus je pričekao ukrcaj na sljedeći trajekt.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • x00x 01.06.2018.

    po kojoj definiciji je zaglavio... mogao je i naprijed i nazad

  • podvodna_neman 01.06.2018.

    you shall not pass!

  • Ero s onog svijeta 01.06.2018.

    Imao sam priliku putovati trajektom većem 3/4 puta od ovoga.Na desetke šlepera,automobila na stotine,svi poslagani k'o lego kockice,trajekt Livorno-Sardinija isplovljava u minutu točno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare