To je to što me zanima!

Butković o rekonstrukciji vlade: Moje sposobnosti su srednje razine, ne mogu ništa preuzeti

Nakon sastanka stranačkih tijela i vrha stranke, održat će se i koalicijski sastanak. Butković je istaknuo da je parlamentarna zasad većina stabilna te da nije zabrinut
Vidi originalni članak

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, komentirao je smjenu ministra Darka Horvata, kao i mogućnost rekonstrukcije Vlade.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogu reći samo ono što znam, ono o čemu je govorio i premijer, da je stabilna parlamentarna većina. Mi ćemo danas imati stranačke sastanke. Ne mogu govoriti o ničemu, nego da je stabilna parlamentarna većina, da će stranka o tome svemu raspraviti, o novonastaloj situaciji i da će se odgovarajuće odluke donijeti - rekao je Butković za N1.

HOĆE LI VLADA REAGIRATI? Maja Đerek: 'Ovo je Horvatova zadnja službena izjava. Hoćemo li USKOK čekati još 3 godine?'

Nakon sastanka stranačkih tijela i vrha stranke, održat će se i koalicijski sastanak. Butković je istaknuo da je parlamentarna zasad većina stabilna te da nije zabrinut.

- Vidite da radimo svoj posao - rekao je Butković.

GRMOJA O MORALIZIRANJU 'Zašto etnobiznismen Pupovac nije uhićen? Jer bi Vlada pala. Tražit ćemo da raspuste Sabor'

Novinarka je ministra Butkovića pitala koji su to resori koje bi on mogao preuzeti o eventualnom preslagivanju Vlade.

- Gospođo moja, kud ću ja više preuzeti? Imam resor od 56 velikih tvrtki. Moje intelektualne i političke sposobnosti su srednje razine, ja bih rekao, ne bih mogao više ništa preuzeti - rekao je Butković.

PROŠLO PO "BABI I STRIČEVIMA" Opet zakazao još jedan sustav kontrole: Državni revizori uopće nisu otkrili Horvatove potpore

Kaže kako ga je iznenadilo uhićenje Horvata.

- Naravno da me iznenadilo, kao sve nas u Hrvatskoj. Ja nisam previše razmišljao o tajmingu, mi moramo nastaviti raditi svoj posao. Svoje stavove oko budućnosti u stranci reći ću na stranačkim tijelima - rekao je Butković.

O ISTRAZI USKOKA 'Milošević je Plenkoviću stavio mandat na raspolaganje, ali on ima naše povjerenje. Častan je'

Na pitanje je li rješenje rekonstrukcija Vlade ili samo zamjena za Horvatovo mjesto u Vladi, Butković je rekao da na to ne može odgovoriti.

- Moram vidjeti što će druge kolege reći, informacije koje čitamo u medijima ne znamo jesu li prave, o svemu ćemo raspravljati i onda ćemo reći svoj stav. U ovom trenutku ne bih špekulirao - rekao je Butković.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nema nam pomoći 22.02.2022.

    Još se nezna kako će završiti luka Mrtvaška na otoku Lošinju.Tema koju jako dobro skrivaju od javnosti.Ministarstvo je prijavljeno OLAF-u.Akteri Županija Primorsko-Goranska,gradonačelnica Ana Kučić i Ministarstvo protiv nezadovoljnih mještana otoka Ilovika.Pročitajte na SOS ILOVIK.

  • revoltiranstoposto 21.02.2022.

    Sposobnosti srednje razine = plaća srednje razine.

  • problematik 21.02.2022.

    Sam je priznao svoj IQ koji iznosi 20,a a nažalost što je takve inteligencije 78% naših političara!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare