To je to što me zanima!

Čačić došao u Varaždin te se odrekao 2,7 mil. kn na ročištu

Čačić je rekao kako se kao Coningov vjerovnik odrekao odvojenog namirenja za dio prijavljene tražbine u iznosu od 2,7 milijuna kn . Na ročištu je bila i njegova supruga
Vidi originalni članak

Radimir Čačić bio je na ročištu radi sklapanja predstečajne nagodbe za Coning, a odrekao se 2,7 milijuna kuna. Ročište je održano na Trgovačkom sudu u Varaždinu, javlja Tportal.

Čačić je rekao kako se kao Coningov vjerovnik odrekao odvojenog namirenja za dio prijavljene tražbine u iznosu od 2,7 milijuna kuna, dok za iznos od 1,5 milijuna kuna ostaje razlučni vjerovnik. Na ročištu je osim bivšeg prvog potpredsjednika Vlade bila i njegova supruga, Marija Čačić. Njegova supruga odrekla se razlučnog prava za puni iznos prijavljene tražbine od 1,1 milijun kuna.

Na ročištu je sklopljena predstečajna nagodba sukladno Planu financijskog restrukturiranja koji su u srpnju podržali Coningovi vjerovnici s tražbinama od 166 milijuna kuna. Ukupan iznos utvrđenih tražbina iznosi 242 milijuna kuna.

Radimir Čačić je inače na izdržavanju zatvorske kazne zbog prometne nesreće u Mađarskoj, a rekao je kako je dobio dopuštenje za dolazak na ročište.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MI-MA 05.09.2013.

    Vrlo dobar i pošten neki čovjek.

  • tinonina 05.09.2013.

    ok odreko se ali več kad pišete njegovu blagodat onda napišite i razlok zašto se odriče jel takva se stvar mora izjasnit na sudu da nebi bilo da cse odriče zbok raznijh drugih kasznenih djela recimo prjetnje otmice itd pa kako se je on izjasnio

  • Maddog 05.09.2013.

    e moj čačiću ti ni u zahodu nebi ostao gladan

Komentiraj...
Vidi sve komentare