To je to što me zanima!

Čačić je bijesan: HNS ga neće vratiti u Vladu kad izdrži kaznu

Čačić je na Središnjem odboru HNS-a htio progurati deklaraciju kojom bi se nakon zatvora mogao odmah vratiti u Vladu. Stranka je to glatko odbila, što ga je uzrujalo
Vidi originalni članak

Središnji odbor HNS-a u subotu je jednoglasno podržao kandidaturu Vesne Pusić, ali i ostavku Radimira Čačića. No, Čačić, kako doznaje Jutarnji list, nije dobro prihvatio zahvale za svoj dosadašnji rad. Bio je prilično uzrujan, a na početku sjednice nastupao je prilično nervozno.

- Ne može to tako - navodno je ljutito govorio Čačić. 

Upućeni tvrde da je cijelo vrijeme pokušavao osigurati nešto za sebe, ali nije mu išlo. Čak je  pokušao progurati deklaraciju koja bi mu omogućila da se nakon zatvora može vratiti u Vladu. No, ta deklaracija nije stigla do glasovanja jer su taj prijedlog HNS-ovci odbili. To je dodatno razljutilo Čačića, pa je i rasprava koja je uslijedila bila burna. 

- Čačić traži nemoguće. Emotivno nije dobro podnio tu situaciju. Prilično je razočaran i uvrijeđen. Ima problema s tvrtkom i sa strankom i zbog svega toga osjeća se kao da više nije važan. To mu najteže pada. Zapravo, ne želi shvatiti da je njegovo vrijeme prošlo - povjerila je nekolicina članova stranke Jutarnjem listu.

Idi na 24sata

Komentari 333

  • zng108 27.02.2013.

    da su tebi Madari sudili po zakonu njihovom dobio bi najmanje 5 godina

  • ivicahdz 26.02.2013.

    Za Čaćića nije ništa drugo nego Goli otok tamo su mu otvorena sva vrata,ako dođe među prvima mogao bi opet biti izabran za Direktora kao što je bio otac od druga Josipovića za njih vrijedi ona stara, Jebeš čovjeka koji ima svoj karakter.

  • user_207856 25.02.2013.

    Te vlade neće više biti kada on izađe iz zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare