To je to što me zanima!

Čačić: 'Tko prije slomi MOST, taj će definirati i mandatara...'

Radimir Čačić je rekao da je pitanje tko će prije slomiti MOST koji je heterogena grupa te da će ta frakcija definirati premijera. Oni su, kako tvrdi, bliži Milanoviću
Vidi originalni članak

Bivši potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, koji je ušao i u novi sastav Sabora, komentirao je za RTL Direkt tko bi trebao biti novi premijer.

- Stranka mora imati program te hrabrost i odgovornost da ga provede. Svaka vrsta zamagljivanja, slanja alibi poruka tipa vlada nacionalnog jedinstva odlično zvuči, ali nije istina jer za vladu nacionalnog jedinstva HDZ-u i SDP-u MOST nije potreban. Ali, oni očito to ne žele. I zato je pitanje tko će prije slomiti MOST koji je heterogena grupa. I ta frakcija koja odluči preuzeti odgovornost će definirati i premijera. Što se mene osobno tiče, moja politička pozicija nije nepoznata. Mi smo stranka lijevog centra. Naravno, meni je puno bliži gospodin Milanović - rekao je Čačić te dodao da će inzistirati na reformama.

Nije htio odgovoriti na pitanje smatra li da bi Milanović mogao prepustiti premijersko mjesto Prgometu.  

Svašta se reklo i poreklo u kampanji pa će tako biti i ubuduće - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • AK047 12.11.2015.

    Čačiću ti nisi imao jednu priliku za promjenu, reformu i brigu u našim sugrađanima, već barem 101 i niti jednu nisi iskoristio i stoga si zadnji koji u ovoj situaciji išta ima za reći i držati neke vertikale. Lijepo se zahvali i odi u mirovinu to ti je najbolje.

  • 12.11.2015.

    Čačiću ti bi mogao biti jedino gaziša na mostu.

  • 12.11.2015.

    Cacicu, da ti imas imalo morala i karaktera nebi se vise nigdje kandidirao, tebi vise nema mjesta u politici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare