To je to što me zanima!

Čačić: Napuci Crkve me se ne tiču, nisam nikome uzeo život

Među prvih devet kandidata u trećoj izbornoj jedinici HNS će imati četiri kandidata, a SDP pet. Čačić je posebno spomenuo poticanje investicijskih ciklusa
Vidi originalni članak

Hrvatskoj pod hitno treba promjena. HDZ i premijerka Jadranka Kosor, koristeći Vladine resurse i novac poreznih obveznika za svoju kampanju, biračima ne govore istinu o gospodarstvu. Treba spriječiti da HDZ i dalje ostane na vlasti, pod hitno zaustaviti pad nezaposlenosti, pad industrijske proizvodnje i pad izvoza i spriječiti dalji kolaps cijelog sustava. Trebaju crno na bijelo reći kako podjelu na regije neće mijenjati, a, u sustavu tri regije, Krapinsko-zagorska, Varaždinska i Međimurska županija neće dobiti niti jednog eura iz pretpristupnih europskih fondova. Iako Jarnjak biračima govori drukčije, to piše i u HDZ-ovom programu, naglasio je danas predsjednik HNS-a Radimir Čačić na konferenciji za novinare u Krapini dodavši da HDZ u osam godina vladavine nije napravio baš ništa dobro.

Među osnovama programa Kukuriku koalicije, Čačić je posebno spomenuo poticanje investicijskih ciklusa i integraciju mladih u sustav zapošljavanja kroz razna porezna oslobođenja. Na upit o prljavoj kampanji i predbacivanje premijerke da je on "loš vozač" Kukuriku koalicije, kao i o napucima Crkve biračima, tzv. "deset crkvenih zapovijedi", a u jednoj od njih piše i kako kršćanin nikada ne bi smio svoj glas dati osobi koja je nekome oduzela život, Čačić je rekao kako se to na njega ne odnosi jer on nikome nije oduzeo život.

Na kraju je rekao i kako će među prvih devet kandidata u trećoj izbornoj jedinici, koliko su zajedno sadašnje stranke u Kukuriku koaliciji imale na prošlim parlamentarnim izborima, HNS imati četiri kandidata, a SDP pet. O kojim će se HNS-ovim imenima raditi nije htio otkriti, već je rekao da će odluku o tome donijeti Središnji odbor stranke 28. listopada.

Čačić je svoj posjet Zagorju nastavio darivanjem umirovljenika u Radoboju te druženjem s građanima u Zlataru i Mariji Bistrici.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • nlukac11 19.10.2011.

    to ti Čačiću veliš da nisi ali ceo svet zna da JESI ( godinama si vuko vraga za rep) i u grob otjerao dvoje nevinih- što je to? E Čačiću Čačiću

  • mile1960 19.10.2011.

    U deset crkvenih zapovjedi piše i "NE UKRADI"!!!

  • Car Mrgud 19.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare