Obavijesti

News

Komentari 61

Čačić: Napuci Crkve me se ne tiču, nisam nikome uzeo život

Čačić: Napuci Crkve me se ne tiču, nisam nikome uzeo život
5

Među prvih devet kandidata u trećoj izbornoj jedinici HNS će imati četiri kandidata, a SDP pet. Čačić je posebno spomenuo poticanje investicijskih ciklusa

VIDEO

Hrvatskoj pod hitno treba promjena. HDZ i premijerka Jadranka Kosor, koristeći Vladine resurse i novac poreznih obveznika za svoju kampanju, biračima ne govore istinu o gospodarstvu. Treba spriječiti da HDZ i dalje ostane na vlasti, pod hitno zaustaviti pad nezaposlenosti, pad industrijske proizvodnje i pad izvoza i spriječiti dalji kolaps cijelog sustava. Trebaju crno na bijelo reći kako podjelu na regije neće mijenjati, a, u sustavu tri regije, Krapinsko-zagorska, Varaždinska i Međimurska županija neće dobiti niti jednog eura iz pretpristupnih europskih fondova. Iako Jarnjak biračima govori drukčije, to piše i u HDZ-ovom programu, naglasio je danas predsjednik HNS-a Radimir Čačić na konferenciji za novinare u Krapini dodavši da HDZ u osam godina vladavine nije napravio baš ništa dobro.

Među osnovama programa Kukuriku koalicije, Čačić je posebno spomenuo poticanje investicijskih ciklusa i integraciju mladih u sustav zapošljavanja kroz razna porezna oslobođenja. Na upit o prljavoj kampanji i predbacivanje premijerke da je on "loš vozač" Kukuriku koalicije, kao i o napucima Crkve biračima, tzv. "deset crkvenih zapovijedi", a u jednoj od njih piše i kako kršćanin nikada ne bi smio svoj glas dati osobi koja je nekome oduzela život, Čačić je rekao kako se to na njega ne odnosi jer on nikome nije oduzeo život.

Na kraju je rekao i kako će među prvih devet kandidata u trećoj izbornoj jedinici, koliko su zajedno sadašnje stranke u Kukuriku koaliciji imale na prošlim parlamentarnim izborima, HNS imati četiri kandidata, a SDP pet. O kojim će se HNS-ovim imenima raditi nije htio otkriti, već je rekao da će odluku o tome donijeti Središnji odbor stranke 28. listopada.

Čačić je svoj posjet Zagorju nastavio darivanjem umirovljenika u Radoboju te druženjem s građanima u Zlataru i Mariji Bistrici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...