To je to što me zanima!

Čačić o Milanoviću: Iznosi neistine i neodgovoran je

Radimir Čačić najavio je da je spreman preuzeti HNS. Zorana Milanovića nazvao je neodgovornim te ga prozvao za iznošenje neistina
Vidi originalni članak

Spreman sam preuzeti vodstvo HNS-a nakon odlaska Vesne Pusić, izjavio je Čačić jednom dnevnom listu. Dodao kako ona razmišlja o povlačenju nakon niza negativnih kritika kojima je izložena zadnjih mjeseci. Bivši ministar u Račanovoj Vladi ističe kako će stranku preuzeti tek nakon dogovora s Pusić, a o tome bi se trebali uskoro usuglasiti. O Milanoviću koji je tvrdio kako je Čačić vodio privatnu kampanju je rekao da je neodgovoran te da iznosi neistine.
- Po godinama nije premlad, ali očito je da nema utakmica u nogama. Ako ne izgori, ovo će mu biti prilika da ubrzano uči. Ono što je rekao o mojoj privatnoj kampanji je blago rečeno neodgovorno jer postoji razlika između privatne i personalizirane kampanje - dodao je Čačić. Na pitanje bi li pregovarao sa Sanaderom da propadnu pregovori s žuto-zelenom koalicijom Čačić je odgovorio potvrdno.
- Jasno smo rekli Milanoviću da nam nisu prihvatljivi pregovori s Glavaševim HDSSB-om, ali s HDZ-om bi pregovarali - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zgbxl 28.12.2007.

    A njegova kandidatura za Premijera je bila ozbiljna!? Zasto se ruga Milanovicu kad i on radi gluposti! Zasto komentari o Milanovicu i u vezi Glavasa a on bi pregovarao - sa Sanaderom! Dvostruko mijerilo dakle ! Samo se tako BLAZIRANO KESI kad nastupa na televiziji i dijeli lekcije drugima!

  • hipron 27.12.2007.

    Za čačiča bi bilo bolje da nedaje uopće izjave.Nema veće lopine od njega,uostalom on je sa svojim namještaljkama već sve reko,fuj čačane.

  • vemi 27.12.2007.

    Nakon svega što su izgovorili o HDZ-u, svaka koalicija s njima bi bila krajnje ogavna. I mislim, kolika god je četnikuša Pusićka, da ne bi pristala na to. Ali Čačak je taj koji grize kao pirana! To, naravno sve iz ljubavi prema narodu.... moš mislit! S ovom ofarbanom kosicom i laganom šminkicom izgleda mi k\'o vratarica javne kuće. Fuj i bljak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare