To je to što me zanima!

"Država je triput neuspješniji poslodavac od privatnika"

U ovih 6 mjeseci postigli smo dobar pravac nakon 8 godina letargije, rekao je Čačić u Sinju. Kaže da autoceste treba dati u koncesiju jer su privatnici bolji gospodari
Vidi originalni članak

Radimir Čačić nagovijestio je na otvaranju "Vile Tripalo" u Sinju bolje dane za hrvatsko gospodarstvo, a za dosadašnje propadanje okrznuo bivšu Vladu:

- U ovih šest mjeseci postigli smo dobar pravac nakon osam godina letargije. Polako dolazimo do solidnog temelja za pozitivan pomak - rekao je Čačić te dodao kako se nada da će najesen doći do većeg priljeva stranog kapitala u Hrvatsku.

Čačić je rekao i kako bi autoceste trebalo dati u koncesiju jer su privatnici bolji gospodari od države:

- Tri puta je država neuspješniji, neracionalniji upravljač od privatnih operatera. Nisu oni genijalci nego više paze na neke stvari. Ozbiljniji su u pogledu radnog vremena, dolazaka i odlazaka s posla, u pogledu priljeva i odljeva novčanih sredstava iz tvrtke, zaključio je Čačić.

- Ako je takav model dobar za Italiju, Francusku i Kanadu, ne vidim razloga zašto ne bi bio dobar i za nas, naglasio je prvi potpredsjednik Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • dahhmal 06.08.2012.

    Čačiću lijepo ti je pala sjekira u med opet češ prodati hrvatsku i narod a sebe lijepo namiriti.Dokle ćemo mi Hrvati (stoka sitnog zuba) dozvoljavat da nas političari pljačkaju prodavajući naše.

  • Ja sam sam 05.08.2012.

    drzava je vec dugo u kujcu,a dokle bude islo,bumo videli

  • pitur 05.08.2012.

    Dok god prva zrtva ne padne,nama nece biti bolje!!!Pa kad ce ta revolucija??

Komentiraj...
Vidi sve komentare