To je to što me zanima!

Čačić: Reformisti neće rušiti Vladu, iako su to sada u stanju

Čačić je rekao da će reformisti podupirati dobre Vladine projekte, ali i sprječavati loše poteze. Vladu je prozvao da radi jako loše i ne ispunjava obećanja iz Plana 21
Vidi originalni članak

Predsjednik Narodne stranke – reformisti Radimir Čačić izjavio je u petak u Novom Marofu kako njegova stranka neće sudjelovati u rušenju Vlade, iako je to sada u stanju, nakon što je reformistima pristupio i treći HNS-ov saborski zastupnik, odnosno zastupnica Vesna Sabolić.

Rekao je da će reformisti podupirati dobre Vladine projekte, ali i sprječavati loše poteze.

- Inzistirat ćemo i na tome da se neki prijedlozi zakona i projekti Narodne stranke poštuju - rekao je i dodao kako će reformisti surađivati s Vladom u interesu sjeverne Hrvatske.

Vladu je prozvao da radi jako loše i ne ispunjava obećanja iz Plana 21, ali i ocijenio kako ni oporba do sada nije ponudila ništa.

Iako reformisti, s tri bivša HNS-ova zastupnika, mogu imati samostalan klub u Saboru, Čačić je rekao kako u njegovoj stranci ne namjeravaju ostaviti kolege iz DC-a i Novog vala, jer je s njima klub jači.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • bajica1009 09.03.2015.

    Nažalost ali bio bi bolji od ove dvojice koji se natjeću za mjesto.

  • willcraft 08.03.2015.

    Nama je potrebna Zdrava socijalno-liberalna demokratska stranka kao treca opcija na vidiku takve nema za sada ! imamo zivi zid -utopisti koji tu i tamo spase nekog od delozacije par dana ,programa nemaju a ako bi dosli na vlast delozacije nema ko spasavati ! ORAH- oni bi sve zeleno - nece naftu iz jadrana nece hidrocenrale potamanicemo zabe ,drugi nece vjetrenjace kazu plase stoku ,hoce sve zeleno pa hajdemo svi u sumu!

  • red one 08.03.2015.

    ne kužim ,ne žele rušit vlau,pa mislio sam da je cilj svake stranke doć na vlast,a ne se ulizivat vladajučoj,baš čačić nije za ništ

Komentiraj...
Vidi sve komentare