To je to što me zanima!

Čačiću je žao jer Facebook prosvjed nije okupio ljude

Osvrćući se na aktualnu gospodarsku politiku rekao je kako je premijer Ivo Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izrazio je žaljenje što jučerašnji Facebookov prosvjed nije uspio okupiti više sudionika, poručivši vlastima da se ne trebaju zavaravati činjenicom da je izlaskom svega nekoliko tisuća ljudi na ulice akcija obezvrijeđena.
- U slučaju Facebooka ipak se radi o strukturi stanovništva koja svoja nezadovoljstva ionako izražava na drugi način, a ne izlaskom na ulice - rekao je Čačić na HNS-ovoj prigodnoj podjeli božićne pšenice na Cvjetnom trgu. Osvrćući se na aktualnu gospodarsku politiku rekao je kako je premijer Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas. Nazivajući Ekonomski savjet još jednom od hrvatskih izmišljotina, Čačić je izrazio žaljenje što Sanaderu u tom savjetu "smokvin list predstavljaju kolege iz SDP-a".
Taj savjet pokušava na jadan način imitirati nešto što je u ozbiljnim zemljama kvalitetna institucija. Tamo je to skup eksperata koji vladi koja ima strategiju i zna kuda ide definiraju taktiku, a u Hrvatskoj to nije slučaj, ocijenio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Oltajmer 07.12.2008.

    Još jedan primjer zloupotrebe i promocije sebe i svoje stranke na račun potpuno nestrankarskog prosvjeda, kao što su slično pokušali i sponzori. Bilo bi lijepo vidjeti da je Čačić u vladi, i dali bi taj put inzistirao na većem broju prosvjednika...jadno, i bjedno od njega...

  • crodis 06.12.2008.

    Mayhem26 prije svega ja nisam hercegovac ja sam bosanski Hrvat da si malo pametniji znao bi da Herceg Bosna obuhvaca podrucje od posavine preko srednje bosne do hercegovine. Nisu svi Hrvati iz BiH hercegovci.

  • mayhem26 06.12.2008.

    crodis hercegovci su i unistili ovu drzavu nabijem vas sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare