Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Čačiću je žao jer Facebook prosvjed nije okupio ljude

Osvrćući se na aktualnu gospodarsku politiku rekao je kako je premijer Ivo Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas

Dijana Marić
Foto: Dijana Marić
10 komentara

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izrazio je žaljenje što jučerašnji Facebookov prosvjed nije uspio okupiti više sudionika, poručivši vlastima da se ne trebaju zavaravati činjenicom da je izlaskom svega nekoliko tisuća ljudi na ulice akcija obezvrijeđena.
- U slučaju Facebooka ipak se radi o strukturi stanovništva koja svoja nezadovoljstva ionako izražava na drugi način, a ne izlaskom na ulice - rekao je Čačić na HNS-ovoj prigodnoj podjeli božićne pšenice na Cvjetnom trgu. Osvrćući se na aktualnu gospodarsku politiku rekao je kako je premijer Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas. Nazivajući Ekonomski savjet još jednom od hrvatskih izmišljotina, Čačić je izrazio žaljenje što Sanaderu u tom savjetu "smokvin list predstavljaju kolege iz SDP-a".
Taj savjet pokušava na jadan način imitirati nešto što je u ozbiljnim zemljama kvalitetna institucija. Tamo je to skup eksperata koji vladi koja ima strategiju i zna kuda ide definiraju taktiku, a u Hrvatskoj to nije slučaj, ocijenio je Čačić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message