To je to što me zanima!

Čak 10 maloljetnika: U zadnjih tjedan dana nestalo je 12 ljudi

Od 12 nestalih, pronađeno je sedam ljudi, a traga se za još njih petero. U zadnjih tjedan dana nestalo je 12 ljudi, od toga 10 maloljetnika. Ako ste ih vidjeli, javite
Vidi originalni članak

Od 12 nestalih osoba, pronađeno je 7 ljudi. Policija još uvijek traga za Sultanom Alijom,  Ervinom Gjuretek, Božidarom Klamfarom, Joakimom Markovićem, i Monikom Mihalinec.      

Matea Bručić Matic (19) Visoka je 170 centimetara, ima plavu ravnu kosu, zelene oči i  srednje je tjelesne građe. Matea se u subotu 15.ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Crvenog križa, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.   

Nikolina Devčić (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u srijedu, 19. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Ilica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijele tajice sa sivim uzorcima, bijelu majicu dugih rukava sa sivim prugama i bijele tenisice. 

Domagoj Petrović (16) je visok 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u ponedjeljak, 17. ožujka udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Katica Gorjan (54) je visoka 165 centimetara i slabije je tjelesne građe. Katica se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u košulju i hlače. 

Samir Halilović (18) se u petak, 14. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Nikola Krtalić (63) je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe. Nikola se u nedjelju, 16. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crno-sivu majicu dugih rukava, traper hlače i tenisice.  

Romano Mašić (17) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Romano se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetra, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice. Monika se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i tenisice. Imala je sa sobom plavu torbicu.   

Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Andrej se u subotu, 15. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Napomena: Fotografija je snimljena 2010. godine. 

Josipa Anamaria Posavac (16) je visoka 163 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Josipa Anamaria se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Neđmije Rama (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u petak, 14. ožujka udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave traper hlače, plavu majicu i tenisice. 

Kristina Skorupski (17) visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.  Kristina se u petak, 14. ožujka, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traper hlače, šarenu majicu i tenisice. 

Ako ste vidjeli nestalu osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • teslazagi 21.03.2014.

    preporučio bih svakome da pogleda ovaj film malo je dosadan ali na kraju se vidi bit svega....vezao za nestanke ljudi...tj. uzimanje organa....JAKO POUČAN FILM toplo preporučam svakome pa neka si svako razmisli.... https://www.youtube.com/watch?v=PEJ813KI72Y

  • reley 21.03.2014.

    Šteta za maloljetnike ali nikako da nestanu oni koji bi trebali.

  • novkovka 21.03.2014.

    skoro svi su iz domova za djecu.nek se ispita kakvi su uvjeti i ponašanje u domu,zašto bježe????

Komentiraj...
Vidi sve komentare