Obavijesti

News

Komentari 18

Čak 10 maloljetnika: U zadnjih tjedan dana nestalo je 12 ljudi

Čak 10 maloljetnika: U zadnjih tjedan dana nestalo je 12 ljudi
8

Od 12 nestalih, pronađeno je sedam ljudi, a traga se za još njih petero. U zadnjih tjedan dana nestalo je 12 ljudi, od toga 10 maloljetnika. Ako ste ih vidjeli, javite

VIDEO

Od 12 nestalih osoba, pronađeno je 7 ljudi. Policija još uvijek traga za Sultanom Alijom,  Ervinom Gjuretek, Božidarom Klamfarom, Joakimom Markovićem, i Monikom Mihalinec.      

Matea Bručić Matic (19) Visoka je 170 centimetara, ima plavu ravnu kosu, zelene oči i  srednje je tjelesne građe. Matea se u subotu 15.ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Crvenog križa, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.   

Nikolina Devčić (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u srijedu, 19. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Ilica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijele tajice sa sivim uzorcima, bijelu majicu dugih rukava sa sivim prugama i bijele tenisice. 

Domagoj Petrović (16) je visok 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u ponedjeljak, 17. ožujka udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Katica Gorjan (54) je visoka 165 centimetara i slabije je tjelesne građe. Katica se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u košulju i hlače. 

Samir Halilović (18) se u petak, 14. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Nikola Krtalić (63) je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe. Nikola se u nedjelju, 16. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crno-sivu majicu dugih rukava, traper hlače i tenisice.  

Romano Mašić (17) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Romano se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetra, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice. Monika se u nedjelju, 16. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i tenisice. Imala je sa sobom plavu torbicu.   

Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Andrej se u subotu, 15. ožujka, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Napomena: Fotografija je snimljena 2010. godine. 

Josipa Anamaria Posavac (16) je visoka 163 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Josipa Anamaria se u ponedjeljak, 17. ožujka, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Neđmije Rama (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u petak, 14. ožujka udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plave traper hlače, plavu majicu i tenisice. 

Kristina Skorupski (17) visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.  Kristina se u petak, 14. ožujka, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traper hlače, šarenu majicu i tenisice. 

Ako ste vidjeli nestalu osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C