To je to što me zanima!

Čak 74 posto građana misli da je Bandić 'pao' zbog politike

Istraživanje Ipsos Pulsa i Nove TV: Na vijest o uhićenju gotovo polovica građana ostala je ravnodušna (47%), ogorčenih je bilo 20 posto, a nezadovoljnih 13 posto
Vidi originalni članak

Najveći dio građana smatra da je uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića politički motivirano. Pokazuje to istraživanje na 600 ispitanika koje su proveli Agencija Ipsos Puls i Nova TV, a prema kojem 74 posto ispitanika vjeruje da je na uhićenje utjecala politika

Uz 16 posto neodlučnih, samo deset posto građana smatra da u tom slučaju nije bilo utjecaja politike. 

Polovica građana ravnodušna na uhićenje

Na samu vijest o uhićenju gotovo polovica građana ostala je ravnodušna, ili njih 45 posto, ogorčenih je bilo 20 posto, a nezadovoljnih 13 posto. 12 posto ispitanih bilo je zadovoljno uhićenjem, a 4 posto oduševljeno. Ne zna 6 posto ispitanika. 

Vijest o uhićenju nije iznenadila 47 posto ispitanika

Uhićenje Milana Bandića i suradnika podijelilo je Hrvatsku. Vijest o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika iznenadila je 53 posto građana, a nije iznenadila njih 47 posto. 

Da će u Zagrebu biti bolje misli tek 9 posto ispitanih

Također, većina građana smatra kako se i nakon uhićenja u Zagrebu ništa neće promijeniti. Da će sve biti isto, misli njih 57 posto. Da će se stanje pogoršati, smatra 24 posto ispitanika, a da će biti bolje 9 posto. Ne zna 10 posto ispitanika. 

O Bandiću pozitivan dojam i dalje ima 55 posto ispitanih

Milan Bandić je gradonačelnik, ali i nacionalni političar i o njemu većina ima pozitivno mišljenje. Pozitivan dojam o zagrebačkom gradonačelniku ima 55 posto građana. Negativno mišljenje ima 22 posto, a ne zna 23 posto ispitanika.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Sava Kovačević_1 23.10.2014.

    Naravno da je "pao" radi politike tj. da mu je namješteno da se ne kandidira za Predsjednika i da se pokuša Zagreb preuzeti, to je toliko kristalno jasno da je nepotrebno svako daljnje komentiranje.

  • No1 22.10.2014.

    jel taj bandić zacopral građane zagreba ili je doselil niz sela iz hercegovine u zagreb, nekaj ne štima nemrem verovati da ljudi ne vide pored zdravih očiju, pa eto recimo nek se metne na papir njegova imovina, krediti koje je dizal da si kupi stan, a uto, viksu, i td, pa da vidimo onda

  • liliana 22.10.2014.

    Svi padaju zbog politike,ali to ne znači da nije kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare