To je to što me zanima!

Čakovčani u stanu godišnje imali nekoliko berbi 'trave'

Varaždin: Dva Čakovčana su imali pribor za uzgoj marihuane. Godišnje su imali nekoliko berbi. Od svake su mogli zaraditi oko 100.000 kuna...
Vidi originalni članak

Laboratorij za proizvodnju marihuane otkrila je policija ovog vikenda u Vražadinu. U iznajmljenom stanu od 15 četvornih metara, dva su Čakovčana B.O. (20) i N.D. (28) imala, uz 230 grama marihuane i pribor za njezin uzgoj. Osumnjičeni su u ciklusu uzgojili desetak kilograma marihuane u vrijednosti od oko 100.000 kuna. U stanu su stvorili takve klimatske uvjete da su tijekom godine imali nekoliko berbi. U stanu je policija našla i dva mobitela te sim kartice, 1000 kuna te ručno izrađena nargila za konzumiranje marihuane. U nedjelju su osumnjičeni, privedeni istražnom sucu koji im je odredio zadržavanje od 48 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Depressive_Džo 17.08.2009.

    I sad ce decki dobiti vise godina zatvora nego netko tko je ubio par ljudi... i dalje ne vidim svrhu tolikih kazna za lake droge...Pa to je trava..svi su ju bar jednom u zivotu probali i svi znaju da je manje opasno popusiti joint nego pola litre žuje. treba legalizirati pa ubirati porez.Odmah bi se naslo 40 milijardi za dug :)))

  • nebojsacolic 17.08.2009.

    ...masala, rodna godina...

  • 17.08.2009.

    legalizirajte travu pa će plačat porez, vidite da je unosno. svi sretni i nasmijani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare