To je to što me zanima!

Carinici se uspješno bore sa švercerima cigareta i Viagre

Na graničnim prijelazima Batina i Bajakovo u suradnji s graničnom policijom carinici su 21. i 23. rujna spriječili krijumčarenje 90 šteka cigareta i 50 kutija Viagre
Vidi originalni članak

Carinici na graničnim prijelazima Batina i Bajakovo u suradnji s graničnom policijom spriječili su 21. i 23. rujna krijumčarenje 90 šteka cigareta i 50 kutija Viagre. 

Prvo su u unutarnjem oblogu krova osobnog vozila srpskih registracijskih oznaka na graničnom prijelazu Batina pronašli 45 šteka cigareta Walter Wolf označenih markicama Ministarstva financija Republike Srbije te 50 kutija tableta Viagra. 

Potom su, dva dana kasnije, pregledom kombija austrijskih registracijskih oznaka na spremniku za gorivo pronašli 15 šteka Marlbora označenog markicama Ministarstva financija Republike Hrvatske. Isti dan su u kamionu turskih registracijskih oznaka u vozačevoj kabini pronašli skoro 30 šteka cigareta LM bez nadzornih markica.


Idi na 24sata

Komentari 20

  • lex_kc 27.09.2012.

    pda... nakon sex-a treba i zapalit jednu... hahaha

  • hrvoje82 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zdrawe 27.09.2012.

    90? a 900 im ode uz to svaki dan.. pa jasno da se povecao "uvoz" cigareta.. ko ce vam nadavat novaca na vasa poskupljenja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare