To je to što me zanima!

Prvo zajedničko dijete: Carla i Nicolas Sarkozy dobili su kćer

Carla Bruni Sarkozy (43) navodno je rodila curicu u privatnoj pariškoj klinici. Predsjednik nije bio uz nju zbog posla. Curica bi se navodno trebala zvati Dahlia
Vidi originalni članak

Carla Bruni Sarkozy (43) navodno je u srijedu oko 20 sati rodila curicu u privatnoj pariškoj klinici, javlja Daily Mail pozivajući se na francuske medije. Još uvijek nema službene potvrde iz Elizejske palače, no porođaj je potvrdilo nekoliko izvora iz bolnice. Beba bi se trebala zvati Dahlia, javlja Telegraph. 

Predsjednik i prva dama željeli su da rođenje bude privatno, a Carla Bruni je čak rekla da neće dozvoliti da joj slikaju dijete, pa je predsjednik Nicolas Sarkozy (56) odbio odgovarati na sva pitanja o bebi koja su mu uputili novinari. 

U bolnicu je stigao oko 16 sati, no već nakon pola sata otputovao je u Frankfurt na sastanak s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel te je propustio rođenje kćeri. Vratio se u bolnicu oko 23 sata. 

Bruni već ima sina iz prijašnje veze, a Sarkozy tri sina. Ovo im je prvo zajedničko dijete.

Ulica u Parizu u kojoj je klinika, zatvorena je već danima, a paparazzi već dva tjedna dežuraju u blizini. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • spirit lamp 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HortonMali 20.10.2011.

    Prema naslovu ispada da su "dobili" kćer a ne da je Carla rodila i to sa više ili mnaj eporođajnih muka i bolova. Bio sam prisutan na 2 ženina poroda i moram priznati da ne izgleda uopće ugodno kad vidiš da ti se draga osoba bori sa porodom i bolovima i onda mi poslje kažu, dobii ste kćer, ma nisam ja ništa dobio, žena je rodila i svaka čast svim ženama koje su rodile. a muškarci koji nisu bili na porodu trebali bi jednom otići pa će drugačije gledati malo na svoju ženu, s malo više poštivanja. :-)

  • christy 20.10.2011.

    hahahahaha bitno da su novinari 9 mjeseci pisali kako će dobiti sina...čak su i prije Carle znali da nosi sina.....ahahahahaha..... ajd, čestitke roditeljima.....ovo dijete bar nebu gladno u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare