To je to što me zanima!

Časna sestra spasila djecu iz jaslica od vatre i dima u vrtiću

Tete iz vrtića Cvjetnjak su u tri minute spasile djecu, od kojih najmlađe ima tek devet mjeseci. Časna je jedno po jedno nosila van. Vatrogasci su brzo reagirali
Vidi originalni članak

Časna sestra Antonija je u vrtiću Cvjetnjak u Vinkovcima u utorak ujutro spasila desetero djece od požara. Uz pomoć vrtićke tete je jedno po jedno dijete nosila iz vrtića, javlja RTL.

Djeca nisu bila u opasnosti od vatre, ali im je smetao gusti dim koji se širio prostorijama. U utorak ujutro je u vrtiću bilo oko 30 djece, ali je njih 20 bilo u posjetu drugom vrtiću u trenutku požara. Mališani koji su ostali u vrtiću još su jasličke dobi te ne znaju još samostalno hodati.

- Djeca su bila dobra, nisu se uplašili, jer zapravo nisu ni znali što se događa. Smireno smo im pristupili, iako su mi se ruke tresle - rekla je časna za Jutarnji list.

Tete su u tri minute spasile djecu, od kojih najmlađe ima tek devet mjeseci. Vatrogasci su odmah reagirali te su došli na mjesto nesreće, a policijski očevid je još u tijeku. Požar je uzrokovala neispravna perilica u kuhinji.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Mima Šiš 22.05.2013.

    Od 86 % katolika zar onih14% moraju baš pljuvati po časnoj ? Ili smo opet licemjerni ?Pa nije ona zvala novinare da ju slikaju !Zašto ju vrijeđati , pa odjednom i vjeru i Boga, ode sve u širinu.... Treba onda popljuvati novinara koji je zanemario i ostale tete, a nju favorizirao.

  • IvanParčina 22.05.2013.

    Zašto ovo nije na naslovnicama??bravo Časna antonija!

  • zenga2 22.05.2013.

    Bravo časna , to je pravo služenje bogu, vi se do kraja života i ne morate moliti, sve ste ovim djelom dokazali, da ste poštena, vrijedna, hrabra i požrtvovna.E da je više takovih običnih ljudi:Prijedlog za najhrabrije djelo godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare