To je to što me zanima!

Časnik ju je osvojio dok su se zajedno vozili u tenku...

Hrvatska natporučnica britanskog časnika Iana zaprosila je u Kabulu. Njezini roditelji, Branka i Zorko, kažu da je bila najljepša mlada na svijetu
Vidi originalni članak

Naša Jasmina je naljepša mlada na svijetu, složni su roditelji Zorko (56) i Branka (50) Gnjatović. U ponedjeljak malo iza ponoći doletjeli su iz Londona s vjenčanja natporučnice Jasmine Gnjatović (30) i britanskog časnika Iana Robertsona. Ljubav je planula u Kabulu, gdje su bili u misiji, a Ian je u kapelici Kraljevske vojne akademije Santhurst s ponosom pokazivao suprugu.
- Do oltara ju je, čvrsto joj stiščući ruku, vodio njen mezimac, brat Dominik (7). A rasplakao sam se kad je Ian zagrlio Jasminu i na hrvatskom rekao: 'Ovo je moja žena’ - kroz suze je u ogulinskom domu ispričao Zorko. Zeta je prvi put upoznao u travnju, no kako ne govori engleski, ne mogu se sporazumjeti. Zbog toga je Ian već krenuo na tečaj hrvatskog jezika u Londonu.
- Na svadbi mi je rekao da mu je žao što se nikako ne možemo sporazumijevati, ali još nije zaboravio našu domaću šljivovicu, koju je probao kad je došao ka nama u Ogulin - kaže Zorko. Jasmina je diplomirala na Veterinarskom fakultetu i obožava životinje, a osim u svog muža zaljubila se i u njegova psa Montyja.
- Kako je taj kompleks velik i ima puno jezera i životinja, Monty je svako malo skakao u jezero i lovio patke, pa mu Ian nije dao da tako mokar uđe u crkvu. Ona ga je tako razmazila da spava u krevetu između njih dvoje. Ian se tome protivio, ali je morao popustiti ženi - povjerio je Zorko. Majka Branka s nestrpljenjem iščekuje 1. studenog kad će se kći vratiti u domovinu. Na vjenčanju je, kaže, i na povratku kući isplakala dušu i cijeli život.
- U meni su pomiješani i tuga, i sreća, i ponos. Ona je uvijek bila skeptična prema braku i ozbiljnim vezama. Ljubav s Ianom došla je iznenada, ali mislim da ni ovaj put nije pogriješila. Bila je presretna na vjenčanju, plesala škotske plesove, a upravo se javila s aerodroma jer putuje na medeni mjesec na Island - ispričala je Branka. Ako ne prije, za Božić će ugostiti zeta Iana i Jasminu, a nada se da će vrlo brzo dobiti unuka.

NAKON DVA MJESECA BILA JE LUDA ZA NJIM
Članica HV-a Jasmina došla je u kolovozu 2008. u medicinski zavod u NATO-ovu zapovjedništvu u Kabulu. Tamo je upoznala bojnika britanske medicinske jedinice Iana. Brzo su se zbližili jer su sjedili u istom uredu. Njoj se svidio njegov smisao za humor, a on je nju smatrao istinskom prijateljicom. Naučio ju je upravljati oklopnim vozilom. Dva mjeseca nakon što su se upoznali Ian je otišao u Englesku, a ona ga je zaprosila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miguli 20.10.2009.

    Valjda ima dobru cev :(

  • cosanostra 20.10.2009.

    da li mi plaćamo da vodiš ljubav ili da oadržavaš mir u Afganistanu?

  • karter 20.10.2009.

    Presretni roditelji? Pa na slici izgledaju kao da imaju smrtni slučaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare