To je to što me zanima!

Catering spremljen za visoke uzvanike poslali beskućnicima

Iako su početne postave bile poznate za derbi utakmicu Rijeke i Dinama na Rujevici koja se trebala igrati od 17 sati, sudac Damir Batinić odlučio je odgoditi meč zbog loših vremenskih uvjeta
Vidi originalni članak

Današnja odgoda derbija između Rijeke i Dinama nekome je ipak pomogla.

Radi se o štićenicima prihvatilišta za beskućnike Ruža Sv. Franje u Rijeci, kojima je, prema odluci riječkog kluba, proslijeđen kompletan catering pripremljen za uzvanike i visoke goste današnje utakmice, javlja Novi list.

Kako Novi list saznaj iz razgovora s ljudima koji vode Prihvatilište, donacija je došla u pravi čas, obzirom da zbog velikih hladnoća zadnjih bilježe pojačan pritisak.

Zamolili su i druge građane koji su u mogućnosti pomoći, da doniraju hranu.

HNS u Zagrebu i Rijeci otvorio svoje prostorije beskućnicima

HNS u Zagrebu i Rijeci otvorio je vrata svojih prostorija beskućnicima koji se nemaju gdje skloniti od hladnoće.

Gradski zastupnik u Zagrebu, Tomislav Stojak, objavio je na svom Facebook profilu da su prostorije stranke otovorene svima potrebitima i sve dok bude potrebno.

"Prostor se nalazi na adresi Ilica 61, u dvorišnoj zgradi (odmah prvo dvorište s lijeve strane Ilice nakon Medulićeve ulice prema Britanskom trgu).

Prostor će biti otvoren 24 sata dnevno od večeras, nedjelja, 25.2., od 20:00 sati pa dokle god bude potrebno idućih dana, za sve kojima je potrebno da se sklone s hladnoće, slobodno se može doći popiti čaj, kavu, dobiti suhi obrok, ugrijati se, ostati koliko treba na toplome.

Kontakt telefon: Tomislav Stojak, gradski zastupnik, 091/4111-022, Ivica Jakopiček, tajnik GO HNS-a, 091/5810-478‬", napisao je Stojak.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tuna111 26.02.2018.

    Bilo je bas ukusno. Hvala.

  • Hr385 26.02.2018.

    Lijepa gesta ALI Ironija je u tome sta da se utakmica odrzala nitko od tih fancy uzvanika se ne bi ni sjetio na te jadne ljude nego bi besplatno jeli i pili.

  • Anarhosindikalist 25.02.2018.

    Ovu gestu treba pozdraviti, a ja bih to uveo kao običaj, nevezano jesu li uzvanici stigli ili nisu. Oni će se već snaći. Isto tako, treba HNS-u (stranci) uz bezbrojne minuse kojima smo ih već, s pravom, darivali, upisati i ovaj plus, jer su svoje prostorije u Ilici otvorili za beskućnike i tamo im daju topli čaj i suhi obrok. Uvjeren sam da će ovakvih primjera sreće u nesreći biti još.

Komentiraj...
Vidi sve komentare