To je to što me zanima!

Čehinje su bile glasne: Jednu pljusnuo, a drugu isprepadao

Muškarac (59) je upozorio češke turistkinje, koje su odsjele s djecom kod rodbine od napadača, da su preglasne. One su se nasmijale, a on je nasrnuo na njih...
Vidi originalni članak

Trogirska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom iz Segeta Donjeg. Tereti ga se da je u četvrtak oko 0.20 sati nasrnuo na češke turistkinje na terasi kuće u svom susjedstvu. Napao ih je verbalno, a potom se krenuo s njima i fizički obračunavati. Žene koje su s djecom odsjele kod napadačeve rodbine, iznervirale su ga glasnim razgovorom u sitnim satima.  

Upozorio ih je, a one su na to navodno odgovorile smijehom. Stoga je Segećanac odlučio uvesti red i mir šamarima. Pljusnuo  je 43-godišnjakinju, a njezinu prijateljicu (37) dobrano isprepadao. Cijeli događaj je snimljen mobitelom i pojavio se na televiziji. Napadnuta žena nema vidljivih ozljeda i odbila je liječničku pomoć. Protiv 59-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu zbog sumnje da je se ogriješio o javnu red i mir. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • cooliq180 01.09.2013.

    VELCOUM TO KRJEJSHA

  • Naiva_2 31.08.2013.

    kako ide ona pjesma..ako te boli glava nisi triba doći na more..pa ljudi se opuštaju,ako je on nervozan stvarno nije uredu tako održavat red,što nije pljusnio nekog jačeg?

  • radoje 31.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare