To je to što me zanima!

Čekaju već drugi par trojčeka, a ugradili su samo dva embrija

Nakon tri godine pokušavanja da zatrudni umjetnom oplodnjom, Sarah se konačno primio jedan embrij. Rodila je trojčeke, a sada je opet trudna s trojčekima
Vidi originalni članak

Par iz Indiane, koji već ima četvero djece, sada čeka drugi set trojčeka. Sarah Imbierowicz (36) i njezin suprug Bill presretni su, ali i pokušavaju shvatiti kako je od dva embrija nastalo troje djece. Imaju trogodišnjeg sina Willa i 15-mjesečne trojčeke Tommyja, Sammyja i Drewa. Oko Nove godine stižu im tri curice, piše ABC News.

- Lagala bih kad bih rekla da mi ovo nije malo previše - rekla je Sarah (36) i dodala kako uz pomoć koju imaju ni jednoj bebi neće nedostajati zagrljaj. 

Nakon tri godine neuspjelih umjetnih oplodnji, zatrudnjela je s Willom. Jedini se primio od četiri embrija koje su ugradili. Nakon što je navršio godinu dana, htjeli su da ima brata ili sestru. 

Liječnici su joj ugradili tri embrija, a nadali su se jednom zdravom djetetu. Sva tri su se primila. 

Onda je Sarah poželjela curicu dok su još u 'bebi filmu'. Zbog rizika koji se povezuje s višeplodnim trudnoćama, Američka zdravstvena organizacija ne preporučuje prijenos više od dva embrija za žene starije od 35 godina. 

Od dva ugrađena embrija, Sarah nosi trojčeke. Moguće je da se jedan embrij podijelio u jednojajčane blizance ili je jedno zanijela prirodnim putem. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ćelavo 11.11.2013.

    blago njima, neka im je sretno, beka su svi živi i zdravi

  • veselibosanac 10.11.2013.

    cemu ta umjetna oplodnja, pa barem tamo nije tesko posvojiti, biti udomitelj nekome ako toliko zarko zelis djecu,ima zivota i bez njih, ne treba se igrati boga i odlucivati koji ce embrij biti oploden,a koji ne!

  • OlgaKovačević 10.11.2013.

    s obzirom da nisam ginekolog mišljenja sam da si je mama dala za pravo malo odletjet u susjedstvo pa vidjet ako "slučajno" ne uspije umjetno možda uspije uživo jer od DVA nikako ali nikako nemože biti TRI. svejedno neka su dijeca živa i zdrava a roditelji ????? otom potom imat če pune ruke posla i neče imati vremena razmišljati kao ja!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare