To je to što me zanima!

Čelnici IDS-a poručuju da će u Zagrebu uzeti što im pripada

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić tvrdi da će nakon parlamentarnih izbora ponovno koalirati s IDS-om. Oni pak poručuju da ih samo zanima decentralizacija zemlje
Vidi originalni članak

Istarski demokratski sabor (IDS) u ponedjeljak je u Zagrebu postavio nove plakate s kojih se smiješe predsjednik stranke Boris Miletić, župan Valter Flego, glavni tajnik Giovanni Sponza i ministar turizma Darko Lorencin.

Na plakatima, koje su postavili alpinisti, piše da Istra dolazi po svoje i da je IDS snaga Istre u Zagrebu. Predsjednica HNS-a Vesna Pusić izjavila je da će nakon izbora SDP opet koalirati s IDS-om. Istarski čelnici tvrde da ih fotelje ne zanimaju te da ih zanima samo decentralizacija države i bolji položaj Istre.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • trijezni zagorec 03.11.2015.

    kaj im to pripada dnevnice odvojeni zivot,pucka kuhinja sigurno ne

  • jozabroz 03.11.2015.

    eto i ovdje se pusicka pokazuje ko lider koalicije kukuriku,,zoku je opet izgurala,,))))i to je dobro kad joj ovaj sve pusta,,mora da ima i dobar razlog za to,,)))

  • Kor - Jan - Dar 03.11.2015.

    Imaju oni pravo. Decentralizacija je prava stvar, recept i putokaz za hrvatsku svijetlu budučnost, i život u blagostanju. To su se Hrvati i građani RH to već uvjerili nakon osamostaljenja od bivše omražene jugovine, pa je onda red i da nastave put u pakao, pardon, svijetlu budućnost u kojoj će biti posla za sve i blagostanja. Da ne bi išli u krajnost, najbolje bi bilo kad bi Hrvatska bila konfederacija, zajednica država koje imaju zajedničko samo što i ostale konfederacije. U toj konfederaciji Dalmacija, Istra, Slavonija, Zagorje, Međimurje, pod obavezno trebaju biti države. Naravno DECENTRALIZIRANE, sa po par stotinjak opčina gradova pa i sela u svaoj. I zaseoka, da ne zaboravim. . Od ostatka Hrvatske treba napraviti onoliko država koliko ima županija, u tom ostatku..., pa možda onda još svaku županiju na pola, pa onda još i gradovi republike,, Dubrovnik, Rijeka, Zadar, Zagreb.... i svaki od oko110 HR gradova koji želi.. (420 i kusur opčina nek se do daljega strpe,, nemre sve od jedamput) I med i mlijeko ima da poteku u potocima,,, ma kaj potocima, rijekama... Sadašnjim i budućim politićarima sa teritorija eks Hrvatske sigurno.. A narod, radnici, seljaci svi slojevi ostatka ostataka nekadašnje srednje klase,,,, ko *ebe,, ili ljepše rečeno ko šljivi. Baš ko i sad i do sad... Pa ko normalan ne bi htel vidjeti Ninu Jakovčiča i možda Kerum Željka kao predsjednike samostalnih republika Istre i Dalmacije?? Možda Vladimira Šeksa ili Ivana Vrdoljaka ko predsjednike Slavonije, Sinišu Hajdaša Dončića kao predsjednika Zagorja...Pa V, Oberstnela, B.Kalmetu, A,Vlahušića il Dubravku Šujicu, neuništivog Milana Bandića.... ko predsjednike republika Rijeke, Zadra, Dubrovnika, Zagreba..... Ma, koja bi to milina bila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare