To je to što me zanima!

'Centralni dio vrtića kompletno prokišnjava, sve je potopljeno'

Radovi u zagrebačkom vrtiću Savica Jug počeli su prije ljeta. Krajem listopada po potopljenim podovima raspoređenu su kante, curi u središtu jer se radi krov
Vidi originalni članak

Jutros sam curicu ostavila u jaslicama, i dok sam izlazila iz vrtića vidjela sam centralni dio vrtića koji kompletno prokišnjava. Sve je mokro, prozori, zidovi, podovi, svuda su kante u koje voda curi. A sve je to ovog ljeta obnovljeno - govori nam zabrinuta majka čija kćer ide u vrtić Savica Jug u Zagrebu.

Vrtić se počeo obnavljati prije ljeta, no radovi, iako pri kraju, još uvijek nisu gotovi.

- Prošli su tjedan tete u vrtiću rekle da su radovi pri kraju, što se i vidjelo po skelama koje su se skidale. Znam da su ovo radili zbog bolje iskoristivosti energije, energetskih razreda. Ali kako onda to da je prvo sređena unutrašnjost, pa se sada tek radi krov, u listopadu kada se kiša može očekivati svakog dana - objašnjava nam majka.

Prema njezinim riječima, obnovljeni su zidovi sada natopljeni vodom, a na podu je velika lokva vode.

-Vidi se da se netko o svemu brine jer su kante i deke svuda po podu, vjerojatno su to čistačice, ali mislim da do toga nije trebalo doći - dodaje nam majka koja želi ostati anonimna.

S ravnateljicom vrtića Savica Jug nismo mogli stupiti u kontakt, jer je danas bila na sastanku van vrtića. Izvođače radova Izo-građenje konzalting d.o.o. smo kontaktirali, a kazali su nam kako su oni u posao uvedeni 29. rujna te da izvode samo jedan dio radova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Elvis LidijaJaneš 24.10.2017.

    Samo pisete od stanju u gradu Zagrebu,a sta je s ostakom lijepe nase!!! Ajme prokisnjava strop u zg,djeca vam imajju sve nadomak ruke tisucu i jednu mogucnost a mi sto zivimo u zabitima gorskog kotara dobro da imamo vrtice i skole.sve ce nam zatvoriti samo da bi vasa gradska djeca imala sve..a ko nama kriv sto se zivimo na selu jel?? Mekusci gradski

  • muskarac 23.10.2017.

    Vrtić se počeo obnavljati prije ljeta, no radovi, iako pri kraju, još uvijek nisu gotovi...bitno da hrvatici po njemackoj naprave sve na vrime ..eeeej radovi poceli prije lita ..o majke ti...koja sramota i jad!

  • Snygging 23.10.2017.

    Sad će to Banditos u fontanu pretvoriti.... Briga koga za tu "dječurliju"... Bitno je da imamo "zlatni WC" i masu fontana, sve ostalo se ne vidi... Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare