Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

'Centralni dio vrtića kompletno prokišnjava, sve je potopljeno'

Radovi u zagrebačkom vrtiću Savica Jug počeli su prije ljeta. Krajem listopada po potopljenim podovima raspoređenu su kante, curi u središtu jer se radi krov

Foto: screenshot/Youtube
16 komentara

Jutros sam curicu ostavila u jaslicama, i dok sam izlazila iz vrtića vidjela sam centralni dio vrtića koji kompletno prokišnjava. Sve je mokro, prozori, zidovi, podovi, svuda su kante u koje voda curi. A sve je to ovog ljeta obnovljeno - govori nam zabrinuta majka čija kćer ide u vrtić Savica Jug u Zagrebu.

Vrtić se počeo obnavljati prije ljeta, no radovi, iako pri kraju, još uvijek nisu gotovi.

- Prošli su tjedan tete u vrtiću rekle da su radovi pri kraju, što se i vidjelo po skelama koje su se skidale. Znam da su ovo radili zbog bolje iskoristivosti energije, energetskih razreda. Ali kako onda to da je prvo sređena unutrašnjost, pa se sada tek radi krov, u listopadu kada se kiša može očekivati svakog dana - objašnjava nam majka.

Prema njezinim riječima, obnovljeni su zidovi sada natopljeni vodom, a na podu je velika lokva vode.

-Vidi se da se netko o svemu brine jer su kante i deke svuda po podu, vjerojatno su to čistačice, ali mislim da do toga nije trebalo doći - dodaje nam majka koja želi ostati anonimna.

S ravnateljicom vrtića Savica Jug nismo mogli stupiti u kontakt, jer je danas bila na sastanku van vrtića. Izvođače radova Izo-građenje konzalting d.o.o. smo kontaktirali, a kazali su nam kako su oni u posao uvedeni 29. rujna te da izvode samo jedan dio radova.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message