To je to što me zanima!

Čepin: Vlak naletio na auto na prijelazu i usmrtio ženu

Na pružnom prijelazu nema brklje ni svjetlosne signalizacije, a doznaje se da je vlak naletio na automobil u punoj brzini i potpuno ga smrskao
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu između Čepina i Ivanovca ujutro u ponedjeljak oko 9 sati u naletu vlaka na Passat poginula je 41-godišnja Osječanka. Nesretna žena nije stala na znak Stop te ju je pri punoj brzini udario nadolazeći putnički vlak koji je auto gurao po pruzi još pola kilometra. Raspadnuti dijelovi smrskanog auta razasuli su se uokolo, a vozačica je preminula na suvozačevom sjedalu. U policiji su rekli da je sporni pružni prijelaz jedan od najkritičniji u osječkoj županiji jer je na njemu posljednjih godina poginulo šestero ljudi u više od deset sudara auta i kamiona s vlakovima. Prijelaz je sporan stoga što je vrlo prometan i nepregledan, a nije obilježen niti svjetlosnim signalima niti brkljkom, tek znakom stop i Andrijinim križem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AmStaffSb 15.02.2010.

    gdje je HŽ rasipao milijune...a nema za hebene rampe

  • walterbranisarajevo 15.02.2010.

    . ..To je Žestoka Mašina. ..442-do Beograda. ..

  • bez_komentara 15.02.2010.

    Ne kažem da je HŽ uvijek kriv,ali nadvožnjaci i povožnjaci bi trebali biti na svakom prometnijem prijelazu,ipak je 2010!Sigurnost je najbitnija i treba je pojačati u svemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare