To je to što me zanima!

Cerar je čestitao Plenkoviću i pozvao ga da posjeti Sloveniju

Cerar je čestitao novom hrvatskom premijeru i dodao da je Plenkovića pozvao u posjet Sloveniji, što je njegov hrvatski kolega prihvatio i rekao da to planira uskoro učiniti
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Miro Cerar sastao se s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, na rubu bruxelleskog sastanka Vijeća Europe i čestitao mu uspjeh na izborima i u sastavljanju vlade te ga pozvao da posjeti Sloveniju, rekao je slovenskim novinarima u petak.

"Obojica želimo razgovarati o onim najbitnijim temama koje moramo kurentno rješavati te želimo nastaviti dobar odnos kakav smo u zadnje vrijeme uspostavili na onim područjima gdje je to bilo moguće", kazao je Cerar slovenskim novinarima u Bruxellesu.

Dodao je da između dviju država jamačno postoje i otvorena pitanja o kojima će s hrvatskim premijerom vjerojatno uskoro razgovarati.

Cerar je dodao  da je Plenkovića pozvao u posjet Sloveniji, što je njegov hrvatski kolega prihvatio i rekao da to planira uskoro učiniti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kris The Warrior 22.10.2016.

    Sorošev plaćenik čestitao soroševom plaćeniku!

  • miky* m 21.10.2016.

    Bila sam danas u SLO i potrošila nešto eurića zar se to ne broji?:) Godinama sam u dobrosusjedskim odnosima sa slovencima.:)

  • Priska Bresci 21.10.2016.

    vidjecemo kakove zahtijeva opet ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare