To je to što me zanima!

Čermak od Vrdoljaka traži ostavku jer mu je nanio štetu

Čermakovi odvjetnici će preko Državnog odvjetništva podnijeti zahtjev za odštetom, ali ako se ministar Vrdoljak ispriča ili da ostavku, taj bi zahtjev mogao biti niži
Vidi originalni članak

Vlasnik tvrtke Crodux Ivan Čermak na današnjoj konferenciji za novinare zatražio je smjenu ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka. Umirovljeni general tvrdi da je akcija kontrole kvalitete goriva pod imenom Oktan provedena nestručno i mimo propisa.

Čermakovi odvjetnici Tin Dolički i Anto Nobilo istaknuli su da je objavom rezultata ispitivanja kvalitete goriva tvrtki Crodux počinjena višemilijunska šteta.

Odvjetnici će preko Državnog odvjetništva podnijeti zahtjev za odštetom, ali ako se ministar Vrdoljak ispriča ili da ostavku, taj bi zahtjev mogao biti niži. O kolikom je iznosu štete riječ odvjetnici nisu željeli otkriti.

Ministarstvo gospodarstva prošloga je mjeseca provelo ispitivanje kvalitete goriva na benzinskim postajama nekoliko kompanija, a prema dobivenim podacima tri Croduxove postaje nisu prošle test kvalitete. Čermak je tada istaknuo da je riječ o zloj namjeri te da se na njegovim benzinskim postajama prodaje gorivo najviše europske kvalitete. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • voice 16.01.2015.

    ucjenjuje iz navike od početka devedesetih !!!

  • Gogz_1 16.01.2015.

    Uvrijeđeni Čermak, jasno nam je da ti osobno ne radiš na benzinskoj postaji, ali si odgovoran, jesi li IKOGA otpustio na benzinskim gdje je bilo loše gorivo?

  • diba_1 15.01.2015.

    gospodine Čermak, mislite da niste dovoljno uzeli od ove jadne države, pa bi nastavili uzimati, sad samo na legalan način, tužbama i odštetama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare