To je to što me zanima!

Česi šokiraju seks turiste: Oprez, nudim sifilis, HIV...

Češki grad Chomutov se nalazi na granici s Njemačkom. Sve više Nijemaca u njega dolazi zbog prostitucije. Zbog njih su postavili plakate
Vidi originalni članak

'Oprez, ja nudim sifilis, gonoreju, HIV...' samo je jedan od 16 natpisa na plakatima koje su postavile lokalne vlasti u češkom gradu Chomutovu. Grad se nalazi u blizini granice s Njemačkom te se već duže vrijeme bori protiv prostitucije. Klijenti uglavnom dolaze iz Njemačke, ali i iz Nizozemske i Finske. U gradu se nalaze i 22 prostitutke od kojih je većina zaražena raznim bolestima. Zadnja koja je uhićena je stara 50 godina te je došla iz zemlje s prostora bivše Jugoslavije. Na ideju da se postave znakovi upozorenja došla je Simona Kmonickova (41), majka tri kćeri.
- Moje kćeri svaki dan moraju prolaziti pored prostitutki kada idu u školu. Moram ih nekako zaštititi - kaže Simona. Postavljanje znakova je grad koštalo 17.000 eura (oko 124.100 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavi cvijet 09.02.2010.

    Svaka čast. Briga za turiste je na prvom mjestu.

  • karter 09.02.2010.

    Sunčice, možda se čovjek ne želi vezati, a ručni rad mu je dosadan. A ženu koja je san snova, ne može zavesti! I što mu preostaje nego ići tamo što mu nude.

  • user_38602 09.02.2010.

    dobra ideja.......... ma meni stvarno nisu jasni ti ljudi sto idu kod kurvi.....koliko jadan moras biti da placas za sex......fuj..bljak.....i jos bez zastite...pa zaradis neku bolest...e sami su sebi krivi....meni samo zao jadnih zena ciji muzevi to rade...pa jos i nju da zarazi.......ma bi mu ja onu stvar odrezala.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare