To je to što me zanima!

Česi stradali na autocesti: U bolnici umro i otac (37)

Auto u kojem je bila obitelj iz Češke je u nedjelju sletio s autoceste Zagreb-Macelj kraj Zaprešića. Na mjestu su poginule majka (37) i kći (11)
Vidi originalni članak

Automobil u kojem je bila obitelj iz Češke je u nedjelju sletio s autoceste Zagreb-Macelj kraj Zaprešića. Na mjestu su poginule majka (37) i kći (11). Otac i druga kći (17) su teško ozlijeđeni. U utorak u 5.40 je u Klinici za traumatologiju preminuo i otac S.M. (37). Pretpostavlja se da je on zaspao za volanom. Obitelj je putovala na more.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • outrager 11.08.2009.

    neki dan slušam jednog makedonca, ide iz makedonije u švicarsku (u švicarskoj živi) i on se čudi ovima što stanu na odmaralištima??? on kaže da svaki puta kad sjedne u auto vozi dok ne dođe na odredište, stane jedino kad treba nasuti goriva, i zato nije čudo što kod nas ginu toliki stranci, jer smo tranzitna zemlja, a dovle se već dosta izmore

  • Getriba 11.08.2009.

    covjece zamisli kad jadnoj curi (ako vec nisu) kazu da joj je cijela obitelj poginula! Eto ti, radi glupog ćaće (pokoj mu u dusi) koji je mogao stati odspavati,pa nebi zaspa za volanom, svi izginuse i ostane jadna cura koja sad nema nikog!

  • Zeljk0 11.08.2009.

    Ovo je najgori Horror koji sam ikad vidio! sve se bojim da će kćer sebi oduzet život od tuge i psihičke smetnje :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare