To je to što me zanima!

Češljanje sustava: Započet će revizija invalidskih mirovina

Izvor blizak novoj vladi za Večernji je otkrio kako će se početi s revizijom invalidskih mirovina. Također, otkriva izvor, nova vlast će sigurno napraviti registar branitelja
Vidi originalni članak

Silvano Hrelja iz HSU-a je za Večernji list rekao kako procjenjuje da se u mirovine neće dirati, ali da će nova vlast sigurno započeti reviziju svih mirovina. Hrelja smatra da bi za taj posao možda trebalo osnovati poseban odjel unutar HZMO-a, a prema njemu izgledan je i lagani porast mirovina čiju će visinu vezati uz rast potrošačkih cijena. 

Izvor blizak novoj vladi za Večernji je otkrio kako će se početi s revizijom svih invalidskih mirovina. Također, otkriva izvor, nova vlast će sigurno napraviti registar branitelja, ali ''u tišini i s mnogo opreza''. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 259

  • John kartelo 11.04.2020.

    Znači ovako, branitelj s invaliditetom i mirovinom nemoze raditi puno radno vrijeme u Hr i inozemstvu i ujedno koristiti mirovinu??? Znači uz dokaze mu se sve obustavljaju i odgovara pred zakonom???

  • ku-ra-c dlakavac 24.12.2011.

    pa ovako stoje stvari invalidskih mirovina koje nisu povezane ratom je 10 puta vise nego vojnih ili kako se vec zovu.pa ja znam barem 5 ljudi u blizoj okolici da imaju invalidske mirovine.od toga barem 2 su cista muljaza.naprimjer ima jedna zena koja folira ptsp kao je dobila kao civil(SRPKINJA) a nije joj apsolutno nista nego ima svog doktora sa kojim je u rodbinskoj vezi.pa ako cemo tako svi mi koji smo prezivjeli rat u vukovaru zasluzujemo invalidske mirovine .kazem da je srpkinja sa tim hocu reci da ju nitko nije zlostavljo,silovo ili slicno.drugi primjer covjek sepa dobije inavlidsku a 3 dana posle radi u fusu na moleraju.pa koliko je takvih

  • marnik954 24.12.2011.

    Sve lažnjake izbaciti iz MIO sustava. Tvrdim da to nije mali broj. Ima ih svugdje, kako u novije vrijeme (1990-2011) tako i u onim od prije 1990g. Zbog takvih (lažnjaka) praavi invalidi nemogu ostvariti svoja pripadajuća prava. Ako se usudite dirnuti u to, to će biti POVIJEST!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare