To je to što me zanima!

Cesta smrti: Palio svijeću za sina i udario ga je auto

Ivan Pudić (57) ležao je krvav u smrskanom autui gledao preko ceste mjesto na kojem mu je prije 10 god. poginuo sin. Svaki dan je na istom mjestu
Vidi originalni članak

Svaki dan palim svijeću na mjestu gdje je prije 10 godina poginuo Oliver (17). U četvrtak sam vozio kosilicu kako bih uredio to mjesto. Dao sam žmigavac i počeo skretati, a moj je auto odjednom poletio i završio na njivi. Drugi me auto udario tako jako da je kosilica izletjela iz prtljažnika, ispričao je Ivan Pudić (57) iz Završja kraj Požege. Ležao je krvav u smrskanom autu i gledao preko ceste mjesto na kojemu mu je poginuo sin.
- Vidjevši iječnike, policiju i vatrogasce, vratile su mi se strašne slike sinovljeve pogibije - rekao je Ivan. Tek u petak ujutro, vidjevši da mu je glava zavijena, a vrat u longeti, shvatio je da je i on jedva preživio sudar. 
- Ovo što mi se dogodilo nije slučajno. To je znak ili poruka da se nastavim boriti za istinu o pogibiji našeg Olivera kojeg je pregazio kamion. Brojni su bili propusti policije i istražnog suca u očevidu. Tražio sam novo vještačenje i dokazat ću da je za smrt našeg djeteta kriv vozač kamiona, koji je oslobođen – rekao je Ivan Pudić.
A sudar u kojem je i on zamalo poginuo izazvao je vozač VW Pasata koji je pretjecao kolonu i udario u Pudićev auto. Vozač je imao  0,79 promila. S njim su u autu bili još troje, a jednom od njih je ozlijeđena ruka.


SVAKOG DANA JE NA MJESTU POGIBIJE SINA
Oliver Pudić imao je 17 godina kad ga je, prije 10 godina, uz rub  ceste smrti u okolici Požege udario kamion. Oliver je na mjestu poginuo, a njegov otac svakog dana obilazi mjesto sinovljeve pogibije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Samo_Ja_08 09.04.2010.

    Zakaj bi bil vozač kamiona kriv. Možda je pješak hodao em po krivoj strani ceste em ak je bila noć, neosvjetljen..

  • user_46331 09.04.2010.

    E vidiš nama kojima se dogodilo palimo lampice svaki dan na groblju i na mjestu pogibije,a nezna se na kojem je mjestu bolnije, a tvoju djecu neka Bog čuva.

  • ika19 09.04.2010.

    pretužno... :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare