To je to što me zanima!

Čestitka predsjednice Kolinde: 'Izgradimo solidarno društvo'

Predsjednica je uputila čestitku i mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju Periću te svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatsko
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u nedjelju čestitku vjernicama koji slave Božić prema julijanskom kalendaru 'sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama'.

'MIR BOŽJI-HRISTOS SE RODI' Andrej Plenković: Različitosti spajaju i obogaćuju zajednicu

- Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi', srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama. Svima želim i obilje zdravlja, mira i svakoga dobra u novoj, 2019. godini - stoji u čestitki Grabar-Kitarović.

'ISPUNIMO SRCA MIROM' Kardinal Bozanić je mitropolitu Porfiriju Periću čestitao Božić

Predsjednica je uputila čestitku i mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju Periću te svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • domen1 07.01.2019.

    PROĐE JE ŽIVOT U lošem GLUMATANJU........................

  • ljubica ljubičica_1 07.01.2019.

    Još kad bi bila istina ono što vi govorite .Bilo bi super.

  • jo2hn8ny 06.01.2019.

    Draga kraljice svih hrvatica i hrvata, zašto ne priznate djelovanje hrvatske pravoslavne crkve, kao i hrvatske pravoslavce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare