To je to što me zanima!

Četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog silovanja Čehinje

Muškarac (31) iz Vrane je kod Parka prirode Vransko jezero vozilom prepriječio put Čehinji na biciklu, nasrnuo je na nju i počeo je silovati. Ona mu je uspjela pobjeći
Vidi originalni članak

Muškarac (31) iz Vrane nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zadru osuđen na 4 godine i 8 mjeseci zatvora zbog silovanja češke turistkinje (28).  

Silovatelj je početkom srpnja na području parka prirode Vransko jezero vozilom prepriječio put Čehinji koja se vozila biciklom. Kako nije htjela s njime razgovarati, nasilnik je nasrnuo na nju i počeo je silovati. Djevojka se zadnjim snagama othrvala i pobjegla. Skrila se u obližnji grm i nazvala policiju, koja ju je pronašla prestravljenu i obnaženu

Policija je pohotnika pronašla nekoliko sati kasnije i uhitila te se od tada nalazi u pritvoru. Kako je djevojku silovao za vrijeme uvjetne kazne zbog posjedovanja ilegalnoga oružja, pri izricanju presude sud mu je izrekao jedinstvenu zatvorsku kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 14.11.2014.

    malo zatvora

  • 14.11.2014.

    Ovo podsjeća na one američke horrore tipa Deliverance. Ali ono što nisam shvatio iz teksta: "počeo ju je silovati"...što to znači?

  • 13.11.2014.

    Nije mu dosta što okolo izaziva požare pa još i siluje. Ovog treba maknut iz društva zauvjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare