To je to što me zanima!

Četiri ilegalna berača: Policija im oduzela čak 1352 kg smilja

U dva kombija policija je našla 76 vreća smilja koje su ilegalno ubrali na Cresu. Protiv njih će podnijeti optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o zaštiti prirode
Vidi originalni članak

U kombiju ogulinskih registracija koji je vozio 28-godišnjak policija je u srijedu oko 18.30 sati u trajektnom pristaništu na Cresu pronašla 46 vreća sa 666 kilograma smilja, a još 30 vreća sa 686 kilograma te biljke oduzeli su trima beračima na području Ike dva sata kasnije. Zaustavili su ih u kombiju vukovarskih tablica.

Policija je izvijestila da su svi ilegalno brali na otoku Cresu te će protiv njih podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode.

Oduzimanje biljaka provedeno je u sklopu akcije 'Smilje' s kojom je policija počela u utorak. Obilaze otoke u potrazi s ilegalnim beračima.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • koca58 27.11.2014.

    Dokada misli vlada sa svojim zakonima sakrivati identitet počinitelja svih zločina, zakonom se mora urediti da se objavi svaki kriminalac punim imenom i prezimenom , mislim da bi samo objavljivanje identiteta preventivno djelovalo kod jednog broja potencijalnih počinitelja zlodjela.

  • KIŠA_1 27.11.2014.

    Napokon.

  • sp analiticar 27.11.2014.

    evo presude.......ne cinite to vise i idite doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare