To je to što me zanima!

Četiri pripadnika MUP-a koji su osiguravali Kolonu sjećanja pozitivni na korona virus

Kako neslužbeno doznajemo, još je nekoliko pozitivnih u istoj jedinici, a koji nisu bili u Vukovaru pa se pretpostavlja da su se zarazili prije 18. studenog
Vidi originalni članak

Četvorica pripadnika Uprave za posebne poslove sigurnosti koji su boravili u Vukovaru 18. studenog zbog osiguranja obilježavanja dana pada grada po povratku su bili pozitivni na covid-19, potvrdili su iz policije. 

Iako su prve informacije bile da su se djelatnici vozili istim kombijem, iz ravnateljstva su to opovrgnuli. 

Kako neslužbeno doznajemo, još je nekoliko pozitivnih u istoj jedinici, a koji nisu bili u Vukovaru pa se pretpostavlja da su se zarazili prije 18. studenog. 

Idi na 24sata

Komentari 225

  • illiana 28.11.2020.

    Citate li vi ljudi dragi clanke, ili samo naslove??? "Kako neslužbeno doznajemo, još je nekoliko pozitivnih u istoj jedinici, a koji nisu bili u Vukovaru pa se pretpostavlja da su se zarazili prije 18. studenog"

  • tina096 28.11.2020.

    Gospođa Markić i Hasanbegović nisu nosili maske, a kao hodaju za život, lol..

  • utiha 28.11.2020.

    Pa nikako da mi postane jesno kako sada 4 tisuče zaraženih u jednom danu kada je Plenki prije izbora rekao da smo kovid pobijedili.Sada novo zatvaranje, tako da ponovo pobijedi kovid pred lokalne izbore.A raja to uredno puši. Bravo narode!!! Opet glasajte za HDZ, jer on je jedini u svijetu koji ima razrađenu metodu kako pobijediti kovid.

Komentiraj...
Vidi sve komentare