To je to što me zanima!

Četvero učenika poginulo u sudaru školskog autobusa

Od siline udarca kombija autobus se prevrnuo na bok i završio pod kotačima jurećeg teretnog kamiona. Najmanje 14 djece teško je stradalo
Vidi originalni članak

Četvero učenika poginulo je u prometnoj nesreći u utorak popodne kad je na školski autobus iz Minnesote naletio kombi. Od siline udarca autobus se prevrnuo na bok i završio pod kotačima jurećeg teretnog kamiona. Najmanje 14 djece teško je stradalo, a policija još nije utvrdila točan uzrok stravične nesreće.
- Ostavila sam auto na cesti i izjurila van pomoći djeci. Vrištala su, sve je bilo puno krvi i razbijenog stakla, a vozač ih je kao vreće izvlačio iz autobusa i dodavao ljudima - rekla je šokirana Karen Mahlum koja se našla na mjestu nesreće. Vozači u prolazu svojim su automobilima prevozili djecu u obližnje bolnice. Ravnatelj osnovne škole u gradiću Cottonwood otkazao je nastavu za srijedu, a za roditelje i prijatelje učenika organizirao je stručnu psihološku pomoć.
- Ovo je najtužnija večer u Minnesoti. Sva djeca su iz male seoske sredine gdje se svi poznaju. Jako će nam nedostajati - rekao je guverner Minnesote.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare