To je to što me zanima!

Točno na ovom mjestu su zadnji put vidjeli Mateja Periša (27), Ograda uz Savu je dosta visoka

Matej Periš posljednji je put viđen kako izlazi iz kluba prema šetalištu i ogradi preko puta. Matejev otac rekao je sinoć kako ne vjeruje da bi on slučajno upao u rijeku
Vidi originalni članak

Policijske patrole u Beogradu kroz noć su tragale za nestalim Matejem Perišem (27), a potraga za nestalim mladićem nastavila se i jutros detaljno pregledava prostor na Beton hali gdje je klub Gotik, ali i rijeka Sava, gdje je od ranog jutra brod koji pretražuje teren.

POGLEDAJTE VIDEO: U Savi traže nestalog Splićanina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mateja su posljednji put vidjeli u petak kako ide prema ogradi koja se nalazi preko puta kluba na šetalištu pored Save, a na fotografijama koje je jutros objavio Kurir vidi se kako ovo nije niska ograda.

- Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja - rekao je sinoć Matejev otac koji je u nedjelju stigao u Beograd kako bi se i sam uključio u potragu za sinom. Dodao je i da će u Beogradu ostati koliko god bude trebalo.

DOŠAO NA DOČEK VIDEO Čamcima u Srbiji tražili nestalog Splićanina; otac: Kćeri su mi rekle 'Idi, tata, nađi ga!'

Matej je nestao u noći na petak, dok je s prijateljima bio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren na mjestu gdje se nalazio Gotik. Posljednji put su ga vidjeli kako izlazi prema splavu. Njegov nestanak prijavljen je 31. prosinca u 18 sati.

U izjavi Ministarstva unutrašnjih poslova piše kako od trenutka prijave policijski službenici poduzimaju sve mjere i radnje kako bi pronašli nestalog mladića.

 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Real_Madrid81 03.01.2022.

    Djaba to kad je i on visok jeste smjesni

  • sranjo123 03.01.2022.

    izgleda da je ekipa bila dobro narokana i usmrkana pa su zvali murju tek navecer, e to je velika greska, ekipa mora biti stalno u komunikaciji i zajedno, pogotovo u nepoznatom gradu

  • Števa 071 03.01.2022.

    Strašno, nadam se da će ga naći živog, mada je već dosta vremena prošlo 😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare