To je to što me zanima!

Chavez: 'Bush je magarac, potpuni luđak i alkoholičar'

U televizijskom govoru, predsjednik Venezuele ismijavao je snimke Busha s otvaranja Olimpijade u Pekingu koje su se pojavile i na Internetu
Vidi originalni članak

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez u subotu je iznio najnoviji set uvreda na račun američkog predsjednika Georgea Busha rekavši kako se nada da njegov nasljednik u Bijeloj kući neće biti "luđak" i "pijanica". Cavez je nazivao Busha različitim pogrdnim riječima, od "vraga" do "magarca". U televizijskom govoru, predsjednik Venezuele ismijavao je snimke Busha s otvaranja Olimpijade u Pekingu koje su se pojavile i na Internetu. Čelnik te južnoameričke zemlje rekao je da je Bush izgledao kao da je pijan i obraćajući se publici dodao:"Zlatna medalja za alkoholizam!". Chavez se nada da će za idućeg predsjednika Sjedinjenih Država biti izabran "ozbiljan čovjek", "koji nije pijan, koji poštuje svijet i nije luđak". Američko veleposlanstvo zasad nije komentiralo Chavezov najnoviji ispad.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • branchburg 23.08.2008.

    Obozavam slusat Georga ....uvijek izvali tonu gluposti....i uvijek s dobro nasmijemo

  • lobotomix 23.08.2008.

    @martin: ako je tebi simpa napdati države po svijetu da bi pokazao svoju snagu onda to govori sve o tebi. možda nije način politički tako govoriti o bushu, ali isto tako bush šamara sve nas u svijetu svojim potezima. a ti šamari nas opaljuju po džepu!

  • sanja4 23.08.2008.

    šta je, je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare