To je to što me zanima!

Stiže velika promjena vremena: Žuti alarm, oluje, grmljavina...

Tijekom dana oborina će biti i više, lokalno može padati obillnija kiša negdje i u pratnji s grmljavinom - osobito duž Jadrana. Za cijelu Hrvatsku je, stoga, upaljen žuti meteoalarm
Vidi originalni članak

Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno. Povremeno kiša, glavninom od sredine dana, a mjestimice i pljuskovi s grmljavinom, lokalno moguće izraženiji, prognozira za ponedjeljak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ)

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na istoku jugoistočni, kasno poslijepodne će okrenuti na sjeverni. Na Jadranu umjereno do jako jugo, potom jugozapadnjak, a navečer na sjevernom dijelu bura.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 16 i 21 stupanj Celzijev, u gorju malo niža.

Tijekom dana oborina će biti i više, lokalno može padati obillnija kiša negdje i u pratnji s grmljavinom - osobito duž Jadrana. Za cijelu Hrvatsku je, stoga, upaljen žuti meteoalarm.

Na moru već puše umjereno do jako jugo, na mjestima s olujnim udarima, a pojačanog vjetra može biti i u dijelovima unutrašnjosti, osobito u gorskim područjima. Prema večeri će vjetar mijenjati smjer, okretati na sjeverni, pod Velebitom će zapuhati bura.

Slično vrijeme nastavit će se i u utorak, a od srijede će vrijeme biti stabillnije, ali ponegdje još treba računati na jak vjetar.

Prema drugoj polovici tjedna temperatura će rasti, prognoza je meteorologinje Tee Blažević.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 24.04.2023.

    Evo pada kisa. Ja sam u kuci stavio kabanicu za svaki slucaj.

  • 24.04.2023.

    Najavljuju promjene kao da će smak svijeta ...

  • MODERN TALKING 24.04.2023.

    Nema veze, veceras hajduk dize pehar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare