To je to što me zanima!

Cijeli svijet saznao za njegovu tragediju, a on već ljubi novu

Jake Coates (33) izgubio je svoju Emmy (31) nakon nekoliko mjeseci braka. Tada je napisao dirljivo pismo koje je postalo viralno. Samo osam mjeseci kasnije našao je novu 'ljubav svog života'
Vidi originalni članak

Udovac čija je dirljiva poruka preminuloj supruzi postala viralna i obišla svijet, nakon osam mjeseci ponovno ljubi. Podsjetimo, Britanac Jake Coates (33) izgubio je svoju Emmy (31) nakon nekoliko mjeseci braka. Par je bio zajedno 16 godina, a upoznali su se još kao djeca. Kada je Emmy preminula od raka 16. lipnja prošle godine, Jake je napisao dirljivo pismo:

"Iz svake svoje pore širila je pozitivnost, toliko zaraznu da je bilo nemoguće ne osjećati se bolje kad ste pored nje. Doslovno je podizala atmosferu u svakoj prostoriji u koju bi ušla. Kažu da se pravo prijateljstvo ne mjeri time što osjećaš prema nekome nego po tome kako neka osoba djeluje na tvoj doživljaj samog sebe.

TUŽNA GODIŠNJICA BRAKA Dirljiva poruka mrtvoj supruzi: Osjećam se prazno i izgubljeno

Emmy je imala nevjerojatnu sposobnost učiniti da se osjećaš kao jedina osoba na ovom svijetu. Bila je supruga kakvu bi ja ili bilo tko drugi mogao poželjeti. Bila je zraka sunca koja grije moje lice. Što se mene tiče...osjećam se krajnje izgubljeno i prazno bez nje".

No, izgleda da se brzo oporavio. Već nekoliko mjeseci je u vezi s Jennom Selby, a sada je odlučio o tome i javno progovoriti. 

- Emmy je željela da budem sretan. Htjela je da upoznam nekoga i to mi je rekla - pojasnio je Jake za Mirror što je prilično uznemirilo obitelj njegove pokojne supruge. Njezina sestra Sophie Collett rekla je kako bi ovo Emmy slomilo srce.

- Nikad ne bih rekao ništa protiv njezine obitelji. Mislim da bi njima bilo teško progutati i da sam za godinu dana obznanio da imam novu djevojku - rekao je Jake.

Samo nekoliko sati nakon objave njegovog intervjua, Sophie je na Instagramu objavila:

- Narcis se uvijek prikazuje kao nevina žrtva. Vrijeme pokaže čovjekovo pravo lice.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • spirit lamp 17.08.2018.

    Mozda izgleda okrutno, ali mlad covjek je, sto bi trebao napraviti muskarac od 33 godine? Zatvorit se u sobu sljedecih 40 godina???

  • ljubica ljubičica_1 15.08.2018.

    Toliko o njegovoj ljubavi.

  • Berger117 13.08.2018.

    dobro nije izjavio da mu je rekla da još dok su bili skupa nađe još jednu ,hehh

Komentiraj...
Vidi sve komentare