To je to što me zanima!

Cijelu noć branili kuće u Podgori od poplava, strahuju od odrona

Najveći problem bili su zakrčeni potoci iznad mjesta, pa je voda umjesto potocima tekla cestama. Vozači se pozivaju na oprez jer je zemlja natopljena pa može doći do odrona na cestama
Vidi originalni članak

Vatrogasci i komunalne službe do kasno u noć čistili su zakrčene potoke zbog kojih su bujice poplavile brojne kuće i podrume u Podgori.

Iako kiša pada i jutros, situacija u Podgori je pod kontrolom.

POGLEDAJTE VIDEO Poplava u Podgori

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najveći problem bili su zakrčeni potoci iznad mjesta, pa je voda umjesto potocima tekla cestama, tako su nastajale poplave. Jučer smo očistili sve potoke i problema više nema, iako kiša pada cijelo jutro. Vozače svejedno pozivamo na oprez jer je zemlja natopljena pa može doći do odrona na cestama. Pratimo situaciju i spremni smo za intervencije, rekao nam je Stjepko Mrsić, zapovjednik DVD-a Podgora.

VIDEO: KUĆE I CESTE POD VODOM Bujice poplavile Podgoru: Muža sam držala da me ne odnese, voda je izlazila čak iz zahoda...

Da se situacija smirila potvrdio nem je i Ante Miličić, načelnik Podgore:

- Sinoć se radilo do jedan sat, potoci su očišćeni i situacija je pod kontrolom. Privatne kuće više su stradale, ali o štetama ćemo više znati za nekoliko dana, rekao nam je Miličić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KusNjega 04.12.2020.

    Kuće su građene, pa čak i zgrade "u potocima", tj. na zemljištu gdje se prirodno slijevaju vode za kišnih dana. I šta očekivati, voda mora naći svoj put, pa makar i kroz nečiju wc šolju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare