To je to što me zanima!

Cijena korone u Hrvatskoj: Za liječenje smo u dvije godine dali gotovo pet milijardi kuna

Ovaj iznos odnosi se samo na troškove vezane uz bolnička liječnenja, bolovanja, testiranja, cijepljenja i dodatka na plaću medicinskim djelatnicima na Covid odjelima, a za poduzetnike je otišlo još 40 mlrd. kn
Vidi originalni članak

Hrvatska tjedan dana živi bez maski no to ne znači i kraj pandemije. Nitko se zadnje dvije godine ništa ne usuđuje prognozirati, ali ono što sa sigurnošću možemo znati jest cijena koju smo do sada u ime Covida-19 platili. Ništa se ne može uspoređivati s gubitkom života pa možemo reći da je najgoru 'cijenu' pandemije platilo 15.735 naših sugrađana koji su preminuli od bolesti uzrokovanih ovim virusom. Tu su naravno i njihove obitelji koje se moraju nositi s gubitkom najmilijih.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.06.2022.

    Liječenje koga ili čega?! Krcali bolnice s ljudima koji su trebali doma s paracetamolom i čajem par dana odležati i ozdraviti, kao i uvijek do tada! I masovno testirali na tisuće potpuno zdravih ljudi, i to iste po nekoliko puta, čak i do 10 puta, to šta kažu da je broj zaraženih je zapravo broj pozitivnih testova a ne broj zaraženih! Umirali su samo stari i bolesni, stopa smrtnosti kod mlađih od 60 je približno jednako nula!

  • melin51 19.04.2022.

    Uz berošev đeparac dobro smo i prošli.

  • reponja891 19.04.2022.

    Dolazi sezona maske padaju prodje sezona dodje novi virus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare