To je to što me zanima!

''Cijene kruha i mlijeka ovise o porezu koji određuje država''

Crkva će plaćati PDV, ali samo na donacije iz inozemstva u novcu. Što se tiče poskupljenja kruha i mlijeka, Pusić ističe kako od državi ovisi koliki će biti porez
Vidi originalni članak

Predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s Europskom unijom, Vesna Pusić, za tportal je pojasnila neke od odredbi iz pristupnog ugovora s EU. Pusić je rekla kako joj je sve otprije poznato, ali nisu navedene sve odredbe. Rekla je kako se u odredbama navodi da će Crkva plaćati PDV, ali pojasnila da se taj porez odnosi samo na donacije iz inozemstva u novcu. Što se tiče poskupljenja kruha, mlijeka i lijekova, Pusić je istaknula kako od država ovisi koliki će biti porez te da je moguće da njegovim smanjenjem cijene ostanu iste ili čak da budu niže. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kristov 20.09.2011.

    prilikom nedavnog posjeta placu ova drugarica saznala je cijene kruha, mlijeka i nekih drugih proizvoda. Ona i društvo kokošije pameti, misle da se na placu kupuju programi ili prodaju programi. Ne tamo su kumice, doktorice svoga posla, koje u svojoj jednostavnosti nadilaze ovu političku bagru i kao takve mogu biti poučne za ove doktore, no njih to ne zanima. Kakve će biti cijene kad jednom uđemo ona zna, ona je bila predsjednica odbora koji je koordinirao našim aktivnostima oko pripreme ulaska, no ona ne će priznati u što nas je uvukla, ali se hoće pohvaliti da nas je ona približila tome, ali samo kada joj to odgovara. Tako jedna ista stvar nije ista. Isto je i kod njenog druga Radimira, on jest udario vozilo ispred sebe, ali nije znao da će ovaj stati ili vidljivost nije bila najbolja, nije bila brzina i sl. Lažovi, pokvarenjaci, licemjeri. Kada se onomade glasovalo o Hrvatskoj samostalnosti, nisu bili za to, ali zato će u slobodnoj Hrvatskoj jedino za njih biti funkcije i sve što uz to ide. Konačno porezi u ovoj državi biti će onakvi i onoliki koliki će biti njihovi apetiti. Zato ne vjerujte ovoj drugarici, ona je istinu zamračila, ona je jedina političarka koja se u agresorskoj državi zaželjela funkcija...

  • lunar 2 20.09.2011.

    Šta se uopće prepucavati1 Stvar je jasna i jednostavna. Kapitalizam je galopirajuć som! U kapitalistiki krug te nitko ne zove initi te ne treba da ti nešto daje, nago DA TI PO MOGUČNOSTI SVE UZME! TO JE CIJELA PRIČA. A oni koji nas svjesno i na mulj tamo guraju su izdajice vlastitih predaka!

  • lunar 2 20.09.2011.

    "Pusić je istaknula kako od država ovisi koliki će biti porez te da je moguće da njegovim smanjenjem cijene ostanu iste ili čak da budu niže. " Pusička mulja i mulja. Cijene kruha i mljeka će odreživati tržište i to zajedničko a ne država. Država može određivati jedino poreze! A kako država barata sa porezima nama je dobro znano! Pusiku treba pitati dali senjezin cijeli život satoji od kruha i mljeka? Ona jaši na kravi na posel? Oblaći se u teleču kožu? Odjebite više sa kruhom i mljekom kao opravdanjima! Život i obaveze su kompleksnije! Šta farbate narod vašim parazitskim potezima znajući dobro u šta nas gurate! A kasnije će biti poslijedice unije a ne vaše? Vi čete rep maknuti a poslije j..... nema kajanja! Idite si sami u tu vašu uniju pa tamo sami sišite "mlijeko" nekom drugom! Vi bi zbog stolica u EU parlament cijeli narod dotukli poslijedično na ono što ste do sada sami tu radili. U UNIJU NE. NE I NE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare