To je to što me zanima!

Cijepili se i sinjski alkari, žele biti primjer odgovornosti

'Alka je ove godine u kolovozu i u pozivnicama će stajati da su svi prisutni obvezni imati potvrdu. Protiv ovog zla se treba boriti'
Vidi originalni članak

Večeras je organizirano cijepljenje u Sinju, prenosi Dnevnik HTV-a. Cijepe se sinjski alkari i zaposlenici Viteškog alkarskog društva.

Alkari žele biti primjer odgovornosti, pa je dobar odaziv, a za mjesec dana će trčati 306. Sinjsku alku. Većina ih se cijepila s cjepivom Johnson i Johnson jer ne žele drugu dozu i žele biti spremni i zaštićeni prije samih alkarskih svečanosti.

STIGAO DRŽAVNI VRH Posebne mjere na Alki, gostima i alkarima mjerili temperaturu

Ako će epidemiološka situacija dozvoliti, na trkalištu će biti više gledatelja nego lani, a moći će ući samo oni koji imaju covid potvrdu ili negativni brzi test. Alkarski vojvoda Boško Ramljak preporučuje svima da se cijepe:

- Alka je ove godine u kolovozu i u pozivnicama će stajati da su svi prisutni obvezni imati potvrdu. Protiv ovog zla se treba boriti da se svi cijepe i treba slušati znanost.

Dr. med. Željka Karin, ravnateljica NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije kaže kako su članovi alkarskog društva pokazali da su spremni kao i uvijek do sada.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gonisee 10.07.2021.

    Zavadi pa vlada, tako radi vlada.

  • arwin 10.07.2021.

    Trčali su caru Franji Josipu, kralju Aleksandru, Paveliću, Titu, Tuđmanu i sad Plenkoviću....oni trče svakoj vlasti i nisu izbirljivi naši junaci....

  • M.Sil 10.07.2021.

    Mogu li preko reda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare