To je to što me zanima!

Cijepio se 90 puta protiv korone i prodavao potvrde o cijepljenju

Muškarca su ulovili u centru za cijepljenje u Njemačkoj. Cijepio se 90 puta te prodavao potvrde onima koji ne žele primiti cjepivo. Nije poznato kako je tolika količina cjepiva utjecala na njegovo zdravlje...
Vidi originalni članak

Nijemac (60) iz Magdeburga je primio 90 puta cjepivo protiv korona virusa te prodavao potvrde o cijepljenju onima koji ga nisu htjeli primiti, prenosi The Guardian.

Identitet muškarca nije objavljen, a policija ga je nedavno otkrila nakon što se mjesecima cijepio u centrima za cijepljenje u pokrajini Saksoniji u Njemačkoj. 

Istraga je u tijeku. Tereti se za neovlašteno izdavanje i krivotvorenje dokumenata. 

Primijetili su ga u centru za cijepljenje u Eilenburgu nakon što je došao drugi dan zaredom i stao u red onih koji čekaju cijepljenje. 

Policija mu je zaplijenila nekoliko potvrda o cijepljenju, a kako je 90 doza cjepiva utjecalo na njegovo zdravlje još nije poznato. 

U proteklom periodu su u Njemačkoj provedene brojne akcije s ciljem otkrivanja lažnih i krivotvorenih potvrda o cijepljenju. Kupci su bili oni koji se, iz različitih razloga, ne žele cijepiti, ali su im potvrde potrebne. 

U Njemačkoj se ukidaju epidemiološke mjere bez obzira što broj zaraženih ponovno raste. Stručnjaci smatraju da se već dogodio vrhunac podvarijante omikron soja korona virusa. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sky linee 07.04.2022.

    I ništa mu nije 😔

  • 07.04.2022.

    Oćel bit što od referenduma ili smo se džaba smrzavali skupljanjem potpisa?!

  • kućadebelemame 07.04.2022.

    Kako je to uspio kad je covid potvrda na ime ii prezime, vrijedi uz osobnu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare