To je to što me zanima!

Cijepljene djece: Pravo na izbor daju birači novih stranaka

Jedva polovina građana smatra da cijepljenje djece treba biti obvezno. Pravo roditeljima na izbor dalo bi 37 posto, a devet posto nema stajalište o tome
Vidi originalni članak

Čak 37 posto građana stava je da roditelji imaju pravo izbora kada je u pitanju cijepljenje njihove djece, pokazalo je istraživanje koje je za RTL provela agencija Promocija plus na uzorku od 1.300 ljudi. Jedva polovina građana smatra da cijepljenje djece treba biti obvezno. Pravo roditeljima na izbor dalo bi 37 posto, a devet posto nema stajalište o tome. Pravo roditeljima na izbor u najvećoj mjeri dali bi birači novih stranaka poput Mosta ili Živog zida. Na pitanje što s roditeljima koji nisu cijepili djecu 44 posto ispitanika smatra da ih treba educirati, a kaznilo bi ih njih 30 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MARKEDGE 05.03.2017.

    Nije roditeljima dilema da li cijepiti dijete ili ne, nego kako doci do KVALITETNOG cjepiva a ne ovo smece koje se uvozi!!

  • Hiroo_Onoda 05.03.2017.

    Kažemja, i sam mislim da je rješenje tog odabira upravo to ! Potpiši izjavu i idemo dalje. Međutim, kad bi im lječnik gurnuo taj papir na potpis, mnogi bi se vjerojatno predomislili.

  • IrenaKovač 05.03.2017.

    Ljudi moji, ovo nije normalno više. Dakle tu se ne radi o novim cjepivima koja jos nisu ispitana i dokazana već se radi o cjepivima koja smo primili i mi i naši roditelji. Ja sam majka šestomjesecnog dječaka i nebi mi bilo ni na kraj pameti da ga ne cjepim jer nebi mogla živit s krivnjom ako se mom dijetetu šta dogodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare