To je to što me zanima!

Čiji je? Kod Šibenika je izgorio kabriolet, a vlasniku ni traga...

TRAŽE GA OD SRPNJA Automobil je u tom požaru u potpunosti izgorio, a mi smo do sada kroz broj šasije utvrdili jedino da je uvezen. Još utvrđujemo tko je vlasnik auta, kaže glasnogovornica šibenske policije
Vidi originalni članak

Skoro tri i pol mjeseca nakon što je sletio s ceste i uzrokovao požar u Mandalini, šibenska policija još nije utvrdila ni tko je vlasnik ni tko je vozač misterioznog kabrioleta koji je na mjestu događaja u potpunosti izgorio.

Ta je prometna nesreća bila 19. srpnja kada je kabriolet sletio s ceste prema uvali Duboka i izazvao požar u kojem je izgorjelo oko deset hektara borove šume u blizini benzinske postaje Lukoil. Požar su gasila 24 vatrogasca, piše Šibenik.in.

Ni policija ni vatrogasci tada nisu zatekli vozača ili vozačicu automobila, a mjesecima nakon prometne nesreće, još uvijek ne znaju o kome je riječ.

- Automobil je u tom požaru u potpunosti izgorio, a mi smo do sada kroz broj šasije utvrdili jedino da je uvezen u Hrvatsku. Još uvijek utvrđujemo tko je vlasnik auta, a to ide preko Interpola što prilično oteže cijelu istragu – kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Svjedok je za ŠibenikIN opisao kako je izgledala nesreća. 

 Nabio je gas i skrenuo gore prema brdu. Vozio je tako brzo da je za sobom bacao zemlju – ispričao je svjedok.











 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ajetodoo 30.10.2019.

    Može li još koja sličica? Životinjsko carstvo su mi dosadile.

  • sinjskidišpet85 29.10.2019.

    Ma po obliku mazda mx5.vjerojatno se pokvarila u putu pa ju vlasnik od zivaca polio benzinom i zapalio

  • sasa66 29.10.2019.

    Čudim se da ga “Brazilci” nisu na njusili. Ima par sto kila još u njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare